Petak, 27 Septembra, 2024
Rubrika:

DPS: Hitne ostavke Bečića i Šaranovića zbog najnovijeg ubistva na Cetinju

Kako su kazala, umjesto zaštite građana Bečić je posvećen paradiranju policijskih auta i helikoptera u svrhu predizbornog političkog marketinga i držanju bombastičnih pres konferencija lišenih elementarne suštine

Demokratska partija socijalista poziva potpredsjednika Vlade Aleksu Bečića i ministra unutrašnjih poslova Danila Šaranovića da podnesu ostavke nakon najnovijeg ubistva na Cetinju.

“Posljednji događaji, koji osim današnjeg ubistva uključuju i bombaški napad u kom su smrtno stradale dvije, a teško povrijeđene još tri osobe, pokazatelj su da je aktuelna Vlada u potpunosti nesposobna da se izbori sa organizovanim kriminalnim grupama”, saopšteno je iz DPS-a.

Kako su kazala, umjesto zaštite građana Bečić je posvećen paradiranju policijskih auta i helikoptera u svrhu predizbornog političkog marketinga i držanju bombastičnih pres konferencija lišenih elementarne suštine.

“Svjesni smo da je borba protiv organizovanog kriminala zahtjevan posao koji podrazumijeva kontinuiran rad, ali sve navedene okolnosti jasno pokazuju da Bečić nije sposoban da u ime države i građana Crne Gore ovu borbu nosi”, zaključuju u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
cetinje
27.09.2024-20:59 20:59

Najbolju “definiciju”o Becicu,ko je ,sto je i od koga je dao otac Danila Saranovica, ma “sve najljepse o Ljalju” TRTT.