Petak, 27 Septembra, 2024
Rubrika:

Vasko Lješković ubijen u pucnjavi na Cetinju, u toku intenzivna potraga

Lješković je u pucnjavi teško ranjen i transportovan je u bolnicu, ali je ubrzo preminuo.

Cetinjanin Vasko Lješković, navodni član škaljarskog klana, ubijen je danas poslije 15 sati u dvorištu svoje kuće u cetinjskom naselju Bogdanov kraj, prenosi portal RTCG.

Uprava policije je saopštila da je danas oko 15 sati i 25 minuta cetinjskoj policiji prijavljeno da se u dvorištu kuće u tom gradu, koja je ograđena visokim betonskim zidom, nalazi osoba za koje se sumnja da je u besvjesnom stanju.

“Policijski službenici su odmah izašli na lice mjesta i utvrdili da je riječ o V.Lj. u odnosu na kojeg je upotrijebljeno vatreno oružje i on je ovom prilikom smrtno stradao”, istakli su u saopštenju.

Sumnja se, kako navode, da je neposredni izvršilac ovoga djela sa veće udaljenosti osmatrao Lješkovića i ubio ga.

“Službenici Uprave policije, Odjeljenja bezbjednosti Cetinje uz podršku službenika Sektora za borbu protiv kriminala i taktičkih jedinica Sektora policije posebne namjene preduzimaju intenzivne aktivnosti iz svoje nadležnosti u saradnji sa Višim državnim tužilaštvom u Podgorici u cilju rasvjetljavanja ovoga događaja, dok su im na raspolaganje stavljene i druge organizacione jedinice iz sastava Uprave policije”, zaključili su u saopštenju.

Lješković se dovodio u vezu sa škaljarskim klanom.

Intenzivna potraga

Više inspektora i službenika policije prisutno je na Cetinju, kod lica mjesta gdje je ubijen Vasko Lješković, prenosi Dan.

Nad mjestom zločina nadleće dron, za koji se pretpostavlja da je angažovan od strane policije u cilju otkrivanja počinioca, piše Dan.

Policija pretražuje i obližnje brdo i šumu. Ograđeno je šire lice mjesta. Na objektu u ulici gdje je ubistvo počinjeno primjetan je veći broj kamera.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Lkklk
27.09.2024-20:04 20:04

Ljajo, ostavka, idemo Jos jace.

Tara
27.09.2024-20:56 20:56

Stravicno..mene ga je licno zao..Ubice su hlanokrvni kriminalci..oduzeti zivot..je kriminal visokih razmjera..