Petak, 27 Septembra, 2024
Rubrika:

Zamjenik generalnog sekretara Partije evropskih socijalista podržao Abdića

Prema njegovim riječima DPS je oduvijek bila čvrsti zagovornik evropskih integracija, demokratije i jakih državnih institucija

Zamjenik generalnog sekretara Partije evropskih socijalista Yonnec Polet podržao je kandidaturu dr Nermina Abdića za gradonačelnika Podgorice, saopšteno je iz Demokratske partije socijalista DPS.

“Predstojeći izbori 29. septembra u Podgorici predstavljaju važan korak za dalji razvoj grada, i prilika su da osigurate da se vaš interes za građane uzima u obzir i da se odrazi na lokalnu politiku. Mi socijalisti vodimo brigu o socijalnoj pravdi, životnoj sredini, mladima, kao i o smanjivanju svih nejednakosti. Pogledao sam izborni program DPS-a i mogu vam reći da ovaj program stavlja građane u centru politika. Program DPS-a se zalaže za poboljšanje životnog standarda građana Podgorice na način da primijeni konkretne akcije iz različitih političkih agendi: od kapitalnih infrastrukturnih projekata do saobraćaja, transporta, zaštite životne sredine, paralelno promovišući socijalne politike i integraciju lica sa invaliditetom. Ovo je program koji donosi promjene”, kazao je on u video poruci.

Prema njegovim riječima DPS je oduvijek bila čvrsti zagovornik evropskih integracija, demokratije i jakih državnih institucija.

“Pobjedom na izborima 29. septembra DPS će biti u mogućnosti da nastavi borbu za bolju budućnost za građane Crne Gore, i da nastave prema evropskim integracijama promovišući temeljne vrijednosti koje su veoma važne za nas socijaliste, kao što su demokratija, jednakost, socijalna pravda,… Glasajući za dr Nermina Abdića 29. septembra birate da se približite ovim vrijednostima i ciljevima. Možete računati na našu podršku”, zaključio je Polet.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve