Srijeda, 2 Oktobra, 2024
Rubrika:

Čović pripremio potpunu okupaciju KSS

Izbor nasljednika Predraga Danilovića biće obavljen 1. oktobra, a Čović je kroz političke pritiske preko SNS obezbjedio siguran izbor. 

Jedan od lidera beogradskog podzemlja i siva eminencija svih vlasti u Srbiji, ali po potrebi i sluga svih političkih “lidera” Srbije, Nebojša Čović pripremio je potpunu okupaciju Košarkaškog saveza Srbije i stavljanje u pogon svih košarkaških resursa u službu Crvene zvezde.

Ukoliko Čović dođe na čelo KSS, a čini se da je to već gotova stvar, skoro sve funkcije biće u rukama kadrova iz Crvene zvezde.

Pored mjesta predsjednika koju bi on zauzeo, mjesto potpredsjednice zadužene za žensku košarku pripalo bi bivšoj košarkašici Crvene zvezde i Budućnosti Ani Joković, a generalnog sekretara Draganu Jakovljeviću, nekadašnjem košarkaškom treneru mlađih kategorija Crvene zvezde i jednom od najiskrenijih podanika i sljedbenika lika i djela Aleksandra Vučića.

Mjesto generalnog sekretara je jedna od najvažnijih funkcija, jer bi kroz ruke Jakovljevića trebao da prolazi sav novac KSS, a to znači da bi Čovićev i Vučićev sluga imao priliku da preusmjerava sredstva na način koji to najviše odgovara Crvenoj zvezdi.

Već je poznato da je i prethodni saziv KSS preusmjeravao sredstva iz Vlade Srbije kroz račune KSS do Crvene zvezde i proljetos je otkriveno da je na taj način Čovićev klub dobio tajnim uplatama 6.000.000 eura.

Jakovljevićevu funkcijiu do sada je obavljao Zlatko Bolić, takođe kadar Crvene zvezde, koji je kao igrač nosio dres ovog beogradskog kluba.

Izbor nasljednika Predraga Danilovića biće obavljen 1. oktobra, a Čović je kroz političke pritiske preko SNS obezbjedio siguran izbor.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve