Subota, 28 Septembra, 2024
Rubrika:

MINISTROV OTAC ”OPLEO” PO BEČIĆU: Šaranoviću, bolje bi ti bilo da oca poslušaš

Mlađanom ministru bi bilo najbolje da posluša oca, jer ipak roditelji imaju intuiciju i osjećaju ko je loš uticaj za njihovu đecu.

Da roditelj najbolje zna da ocijeni ko predstavlja loš uticaj za njegovo dijete opšte je poznato, a otac ministra unutrašnjih poslova Danila Šaranovića, Slavko, potvrdio je to komentarom na platformi Instagram.

Ispod fotografije na kojoj se vide mlađi Šaranović i Bečić, otac ministra unutrašnjih poslova imao je veoma upečatljiv komentar:

”Gospodine Bečiću bez imena i porijekla, ja znam što je tvoj cilj, ali molim te da mi više ne zloupotrebljavaš ovo dijete. On je iz poštene i sa imenom familije. A ti neka ti je Bog u pomoć. On će ti suditi. Fukarice vidi ti se u oči BITANGO”, napisao je korisnik slavko.saranovic na instagramu, a kako saznajemo iza tog profila stoji otac ministra unutrašnjih poslova Danila Šaranovića.

U drugom komentaru takođe je veoma eksplicitan:

”Molim te sine odbij se od ove bitange Bečića, inače ćeš ostati bez glave”.

Ostaje nejasno da li će neko iz Demokrata reći da je starijem Šaranoviću ”hakovan profil”, ili će pokušati ovo da ”opeglaju” na neki drugi način.

U svakom slučaju, mlađanom ministru bi bilo najbolje da posluša oca, jer ipak roditelji imaju intuiciju i osjećaju ko je loš uticaj za njihovu đecu.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
cetinje
26.09.2024-08:32 08:32

Mogu vam reci sa SIGURNOSCU da su Saranovici u NEZBOR,otac Slavko i sin Danilo. Gospodin Slavko Saranovic je veoma posten i cestit Bjelopavlic kao i cijela porodica-bratstvo,cojek od ugleda i postenja,za razliku od njegovog “prispjenka”Danila kojeg je “otrovao” ovaj nesoj i nikogovina iz sela Balabane,mada nije sam,tu je jos nekolko smradova uz Becica koji pokusavaju ovo momce Danila “voditi na povodac” Zapitao sam se,dali se stide te fukare sto rade Saeanovicu,ne sigurno,a trebalo bi da se stide od gu*ice kad obraza nemaju.Opste poznato da je Ljljo Becic prefarban svim bojama.

Tara
26.09.2024-16:30 16:30

gospodin Saranovic ,grijesi strahovito-stim sto se udruzio sa ovim nevidjenim ekstremistom..antidrzavnikom crkve Srbije..Saranovicu..saranovicu..sta radis od sebe???