Srijeda, 25 Septembra, 2024
Rubrika:

Ministarstvo odbrane raspisalo oglas za prijem 100 vojnika i vojnikinja po ugovoru

Oglas je otvoren do 14. oktobra

Ministarstvo odbrane danas je raspisalo oglas za prijem 100 vojnika i vojnikinja po ugovoru na određeno vrijeme u trajanju od godinu dana.

“Vojnici i vojnikinje po ugovoru traže se u Pješadijskom bataljonu, Bataljonu za podršku, Četi za vezu i elektronsko ratovanje, Mornarici Vojske Crne Gore, Odredu posebne namjene, Vojno-medicinskom centru i Vazduhoplovstvu Vojske Crne Gore”, kazali su iz Ministarstva.

Navode da je spisak traženih zanimanja širok, od vozača, električara, elektromehaničara, do nišandžija minobacača ili puškomitraljeza, strijelaca itd.

“Pješadijski bataljon popunjava najviše, 57 radnih pozicija, sa mjestom službovanja u Danilovgradu, Nikšiću, Pljevljima i Kolašinu. U Bataljonu za podršku traži se 15 vojnika i vojnikinja, sa mjestom službovanja u Podgorici, Nikšiću, Danilovgradu i Zeti, dok u Četi za vezu i elektronsko ratovanje ima devet upražnjenih mjesta, za službovanje u Zeti. Mornarica Vojske Crne Gore traži 10 vojnika ili vojnikinja, sa mjestom službovanja u Baru, Herceg Novom i Tivtu”, naveli su u saopštenju.

U Odredu posebnih namjena slobodna su četiri mjesta, sa mjestom službovanja u Danilovgradu, dok Vojnomedicinski centar traži dvoje, sa mjestom službovanja u Podgorici i Pljevljima.

Vazduhoplovstvo Vojske Crne Gore traži tri mjesta, sa službovanjem u Zeti.

Tekst oglasa, sa opštim i posebnim uslovima, metodologiji, o potrebnoj dokumentaciji, kao i prijavnim formularom su na linku.

Oglas je otvoren do 14. oktobra.

Dodatne informacije mogu se dobiti na broj telefona 020 483 417 ili 020 483 526, kao i mejlom, na adresu [email protected], radnim danima od 9 do 14 sati.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve