Srijeda, 25 Septembra, 2024
Rubrika:

Andrić: Milatović ”nevjerovatno mnogo zna” o ophođenju prema novinarkama

Ona je pozvala predsjednika da se ubuduće uzdrži od sličnog, u najmanju ruku neprimjerenog ponašanja, koje ima i mizoginu konotaciju sa jasnim ciljem da diskredituje i ponizi jednu ženu koja radi svoj posao

Nakon tipične zloupotrebe državne funkcije u partijske svrhe, tako što je koristio kancelariju Predsjednika za potrebe kampanje, Jakov Milatović je pokazao koliko “nevjerovatno mnogo zna” o ophođenju prema novinarkama. U pitanju je eklatantni obrazac uznemiravanja novinara i medija zbog profesionalnog obavljanja posla, saopštila je Jelenka Andrić, predsjednica Odbora za rodnu ravnopravnost u Skupštini Crne Gore.

Ona je pozvala predsjednika da se ubuduće uzdrži od sličnog, u najmanju ruku neprimjerenog ponašanja, koje ima i mizoginu konotaciju sa jasnim ciljem da diskredituje i ponizi jednu ženu koja radi svoj posao.

“Moramo kao društvo obezbijediti poštovanje osnovnih garancija slobode medija kako povrijeđena sujeta onih koji su sa 60% pali na 6% ne bi remetila novinare u radu. Jakov Milatović ne vidi problem u tome što je koristio kancelariju Predsjednika u predizborne svrhe, već što se javnost uopšte usudila da mu postavi pitanje o tome. To je poznati manir koji smo poslali u prošlost!”, poručila je Andrić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve