Srijeda, 25 Septembra, 2024
Rubrika:

Odžić: 29. nema opravdanja za apstinenciju na izborima, olovkom ćemo donijeti promjene

''Dok državni sekretari resornog ministarstva u alkoholisanom stanju tumaraju po gradu, premijer sa ministrima otvara nezavršene zdravstvene objekte''

Neuseljiva psihijatrijska klinika otvorena uoči izbora u Podgorici, još jedan je primjer da odlazeća garnitura pokušava funkcionerskom kampanjom nadomjestiti haos koji ostavljaju posle sebe u gradu, ocijenio je zamjenik predsjednika SDP i predstavnik Evropskog saveza Petar Odžić.

“Dok državni sekretari resornog ministarstva u alkoholisanom stanju tumaraju po gradu, premijer sa ministrima otvara nezavršene zdravstvene objekte”, naveo je Odžić.

Prema njegovim riječima, pozajmljeni nosilac liste Mujović, osim sto ćuti na urušen energetski sistem koji je u njegovoj nadležnosti, ćuti i na funkcionersku kampanju svojih kolega iz Vlade Crne Gore.

“Govori kako će njegova partija uvesti red u Podgorici, kao da isti oni nisu trenutno na izvršnoj vlasti, i kao da u predhodnom periodu nijesu imali gradonačelnicu iz svojih redova. Možda Mujović, kao što nije bio u DPS-u, posle ovih izbora kaže da nema ništa ni sa PES-om”, ističe Odžić.

Zato, napominje, 29. nema opravdanja za apstinenciju na izborima.

“Olovkom ćemo donijeti promjene, a Boris Mugoša će biti gradonačelnik svih građana, jer će Podgorica biti za primjer”, poručio je Odžić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve