Nedjelja, 29 Septembra, 2024
Rubrika:

Panika u paklu ostataka Demokratskog fronta

Istina je da je Evropa prepoznala konkretno uplitanje srpske politike i onda i sada. Istina je i da Rajo Evropa to zna. A istina je i da prema Rajovim načelima svaki učinak u prilog nestajanju države Crne Gore ne smije da trpi. Zato, daj još malo tog muljanja sa državljanstvima…

piše: Željko Vukmirović

Panika je srednje ime ostataka Demokratskog fronta. I tim povodom ne mogu ništa da učine. Praktično, bez bilo kakve ponude građanima u kampanji pred vanredne lokalne izbore u Podgorici posegli su za jedinom opcijom na raspolaganju, već uspješno ostvarenom destabilizacijom Crne Gore na državnom nivou. To je sve što imaju, time već mogu da se pohvale.

O tome ponajviše drve već mjesecima vodeće marionete prosrpskog i proruskog uticaja u Crnoj Gori, Milan Knežević i Andrija Mandić. Uostalom, kako je prepoznato da su preostali ostaci Demokratskog fronta tek uhljebljeni namještenici, kola su se slomila na Milančetu i Raju Evropi. A tu već, priznaćete, suza suzu stiže.

Tome je u priličnoj mjeri doprinijelo ono patetično Milančetovo upozorenje, a u najboljoj tradiciji Vučićevih kmezavih prenemaganja, o tome kako bi se sa dvojnim državljanstvima sa Srbijom otklonila nepravda prema “našoj braći i sestrama koji se osjećaju odbačeno”. Ovo je već da kamen proplače.

Zato i ne čudi Rajova priča o poodmaklim analizama u vezi sa dobijanjem dvojnog državljanstva. Samo što se epilog tog angažmana potražuje isključivo u folderu trenutne izvršne vlasti pod naslovom “gori pod nogama”. I u prilog prognozama povodom lokalnih izbora koje upućuju samo na novi poraz.

Samim tim, mazanje očiju bajatom pričom o dvojnom državljanstvu se nameće kao razrješenje za sve buduće debakle. To muljanje je ionako lansirano još početkom vijeka u kružocima srpskih ultradesničara koji su, osokoljeni likvidacijom srpskog premijera Đinđića i provalom bahatosti srpske crkve na crnogorskoj teritoriji, te podrškom vojnog vrha tadašnje zajedničke države, odrađivali svoje poslove iz sfere stvaranja “srpskog sveta”.

Istina je da je Evropa prepoznala konkretno uplitanje srpske politike i onda i sada. Istina je i da Rajo Evropa to zna. A istina je i da prema Rajovim načelima svaki učinak u prilog nestajanju države Crne Gore ne smije da trpi. Zato, daj još malo tog muljanja sa državljanstvima…

Muljanje sa biračkim spiskovima je ionako u punom jeku. Ažuriranje biračkih spiskova je, pak, u domenu “pete dimenzije, ogromne kao svemir i vječne kao beskraj, prostora između svjetlosti i sjenke, dimenzije imaginacije i oblasti koju nazivamo – Zona sumraka”. Ti-na-ni-na…

Panika ozbiljno nagriza sve pore ostataka Demokratskog fronta. Još im sada u obilazak dolazi Porfirije koji će itekako da provjerava intenzitet građevinskih poduhvata srpske crkve koji nikako ne smije biti narušen. Još kad vidi da predstojeći politički poraz provjerenih poniznika podrazumjeva neizostavno usporavanje obezbjeđivanja urednih prihoda od crnogorske zemlje, eto Raja i Milančeta – nigdje.

Pakao.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

6 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tara
25.09.2024-08:49 08:49

Tuzno je gledati Puciste -teroriste-koji vladaju nasom drzavom CG..Jel ovo moguce..Samo sramotnici ulaze u ovu antidrzavnu izdajnicku-fasisticku vladu-Sram vas bilo..!

Dragan PV
25.09.2024-13:24 13:24

Boga vi, zna li neko gdje je onaj IZDAJNIK Medojević ortak ovih nesoja. Iskoristili ga četnici kao kondom i pustili da bleji u svoju bradu??

cetinje
25.09.2024-16:03 16:03
Reply to  Dragan PV

E vidis Medojevic je “zauzet”izigrava spijuna i tajnog agenta,vrsi “nadzor”na Marinom,suska se da se kucka cera mimo famelje.

cetinje
25.09.2024-16:02 16:02

Kakve su ove dvije BALEGE,vojvoda iz Boana i kopiljan iz Mojanovica pii ambisali se nesoji i nikogovine.

COG-CRNOGORSKA OSLOBODILAČKA GERILA
25.09.2024-17:11 17:11

Pošto Srbija uvodi obavezni vojni rok za sve svoje državljane: Oće li ovi koji prime to srpsko državljanstvo morati služiti vojsku? Oće li ako Srbija uđe u česovi rat ovi friški državljani morati da idu u rat ili će se kriti po budžaka ka oni aperisani. Ako Srbija zarati protiv neke NATO članice oće li ovi novopečeni državljani morati se staviti u redove srpske vojske da ratuju ili ako Srbija zarati protiv Crne Gore oće li ratovati protiv svoje domovine? Izdajnike niko ne voli tako da bi starosrbi novosrbe tisnuli u prve borbene redove ka nekoć što su ih turali… Pročitaj više »

osvezilo
25.09.2024-22:18 22:18

ovaj la manda samo o grobovima spomenicima i kapelama..tacno ce neko zlo navuci i sebi i porodici