Srijeda, 25 Septembra, 2024
Rubrika:

U strahu su velike oči

Sad je izvjesno da od plana da PES-Demokrate, ZBCG i BS u Podgorici dođu do 30 mandata nema ništa i da se mora uraditi nešto radikalno kako bi se spiječila propast. Jer ko kontroliše Podgoricu - kontroliše i Crnu Goru. Zbog toga će narednih par dana biti zanimljivo, da li će opozicija uspjeti da spriječi najavljeni scenario i da li ima šansi da to uradi, prije svega zbog ljudskih i tehničkih mogućnosti.

Piše: Neven Mitrović

Kako se bliži 29. septembar tako je strah aktuelne parlamentarne većine sve veći. Očigledno da ni plan da zaposle sve aktiviste, bližu i dalju rodbinu ne daje efekta, iako su blizu da po nepotizmu i kronizmu za samo par godina dostignu DPS-ovih 30.

Članovi partije koje zaposle jednostavno prestaju da se pojavljuju na sastancima i smatraju da je to “nagrada” za dotadašnji angažman i da prema NSD, DNP, Demokratama i PES nemaju više bilo kakvu obavezu. Veliki broj njih će ostati kući, dok će preko 12 odsto po podacima koje imamo iz call centra u Srpskoj kući, glasati DPS, Evropski savez, Preokret i SEP!

Zbog toga će se gotovo izvjesno angažovati specijalni timovi Aleksandra Vučića, jer ako izgube Podgoricu i Kotor, izvjesno je da se gubi i cijela Crna Gora. Dio njih je već u Podgorici, sa zadatakom da uljepšaju sliku – koja svakim danom djeluje sve lošije. Poslije sklanjanja Dajkovića, Milačića i Danilovića iz kampanje, stigla je naredba da se ne pojavljuje ni Andrija Mandić zbog katastrofalnog rejtinga među srpskim biračima.

Panika je velika, Aca mora da pogura

Sad je izvjesno da od plana da PES-Demokrate, ZBCG i BS u Podgorici dođu do 30 mandata nema ništa i da se mora uraditi nešto radikalno kako bi se spiječila propast.

Jer ko kontroliše Podgoricu – kontroliše i Crnu Goru. Zbog toga će narednih par dana biti zanimljivo, da li će opozicija uspjeti da spriječi najavljeni scenario i da li ima šansi da to uradi, prije svega zbog ljudskih i tehničkih mogućnosti.

Za sad djeluje da postoji dogovor o nenapadanju između glavnih opozicionih struktura, što ne bi trebalo da pokvare pojedinci povezani sa jednom velikom privatnom kompanijom bliski strukturama odlučivanja u DPS.

Vjerovatno će petak biti odlučujući dan za spječavanje ovog plana, a naš portal će kao i uvijek biti prvi na izvoru infomacija.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
PePera
25.09.2024-07:10 07:10

Pošto ste prvi na izvoru informacija, jel pojeftinila vutra? Ima li Milo još uvijek onaj štek? A filovane banane iz Volija ima li ih? Svima po gram, dva i nema napadanja…..

Jelen
25.09.2024-10:08 10:08

Je li bolji vuckov parizer i jaja od 11 dinara