Utorak, 1 Oktobra, 2024
Rubrika:

Zećani će Svetu Petku slaviti uz Karly bi*ch i Karly đus: Možda bude i koreografija s krstom u međunožju!

U pjesmi za koju je snimila spot i koju obično prvu predstavlja publici, "Karly bi*ch", između ostalog pjeva o sopstvenom polnom organu. Dakle, opština Zeta i Knežević su se potrudili da Zećani dočekaju Svetu Petku uz adekvatnu ''kulturno-umjetničku'' priredbu koja je u skladu sa standardima ''srpskog sveta'' čiji je Karleuša estradni simbol.

Kontorvezna srpska pjevačica Jelena Karleuša gostovaće 27. oktobra u Zeti, najavljeno je ranije. Da gostovanje ovog estradnog entiteta premazanog desetinama slojeva šminke poprimi dublji, mistični karakter, doprinijeće i to što na dan kad gostuje brojni mještani Zete slave pravoslavni praznik Sveta Petka.

Trenutno nije poznato više detalja o tom događaju kada je u pitanju lokacija, ali se naslućuje da će organizator koncerta biti i Opština Zeta.

Za gostovanje ovog silikonskog kiborga, operisanog od talenta za muziku, koji važi za apologetu lika i djela srpskog autokrate Aleksandra Vučića, zaslužan je predsjednik DNP-a Milan Knežević koji je tokom proljeća pozvao da za Vidovdan ove godine pjeva u opštini Zeta.

“U ime opštine Zeta, najmlađe opštine u Crnoj Gori, gdje mi vršimo vlast, pozivam da održite koncert na slobodnoj teritoriji. Pozivamo vas da budete naš gost. Severina tu ne može pjevati. Nek puknu dušmani koji hoće da zabrane vaš dolazak u Crnu Goru”, rekao je Knežević gostujući sa Karleušom u emisiji u kojoj je gost bio i Vučić.

Pipun Knežević jedva čeka da Karleuša dođe u Zetu

Česti skandali i nastup koji može da šokira

Karleuša važi za javnu ličnost sklonu skandalima, osporavanjima i stavovima koji su vrlo često degutantni u svojoj maloumnosti. Poznata je po bestidnom ispoljavanju primitivizma i kakofoničnih falš krikova koje naziva pjevanjem, a koji se ne mogu uklopiti u standarde harmonije ni uz pomoć najmodernije produkcijske opreme.

Pored toga, srpska ”pjevačica” je prošle godine izbacila dva albuma koji su među najskupljim projektima u toj muzici na Balkanu, a za koji se spekuliše da je finansiran od Vučićevog režima, odnosno države Srbije. Cijeli taj projekat osmišljen je uz scenografiju i kostimografiju koja u najmanju ruku šokira perverzijom, banalnošću i jeftinim pornografskim scenama.

Tako se tokom njene karijere Karleuša u svojim nastupima polugola najčešće, prezentovala kroz vrlo eksplicite scene, a nerijetko znala je da se pojavi i sa krstom na bini. Na mrežama tvrde da je srpska estradna pjevačića znala da stavi krst među svoje međunožje. Neke od njenih fotografija budu i često označene kao eksplicitne. Posebno će biti zanimljivo kako će publika u Zeti, tog dana na Svetog Petku gledati ako Karleuša bude izvodila slične scene uživo.

Osim tog dijela u pjesamama koje tu noć bude izvodila pred publikom moći će da se čuju stihovi koji su izazvali reakciju zbog neukusa i perverzne banalnosti. U pjesmi za koju je snimila spot i koju obično prvu predstavlja publici, “Karly bi*ch”, između ostalog pjeva o sopstvenom polnom organu.

“Kažu neukus i kič je
Sine Karli Božiji bič je
Bolje reci kakvog ukusa je
Sok od moje *****”

U spotu za pomenutu numeru dolazi u pečenjaru “Vegan” gdje joj nude “najbizarniji proizvod” – Karliđus. Dakle, opština Zeta i Knežević su se potrudili da mještani Zete dočekaju Svetu Petku uz adekvatnu ”kulturno-umjetničku” priredbu koja je u skladu sa standardima ”srpskog sveta” čiji je Karleuša estradni simbol.

D.G.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

9 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Jorgovan
01.10.2024-07:39 07:39

Slave li vaša crkva i vernici Svetu Petku ? :)

cetinje
01.10.2024-09:18 09:18
Reply to  Jorgovan

Ajde dzukelo gurbetska skini se vise sa Crnogorskog portala sve ti je*em i “fumi caco”.

BigDick
01.10.2024-09:34 09:34
Reply to  Jorgovan

Bolan Jorgovane znas li ti kako je nas Ognjen razvalio tu kobilu. Padala je u nesvijest od ekstaze a sa njom svi njeni cetnicici.

AcaSrbin
01.10.2024-09:38 09:38
Reply to  Jorgovan

Jorgovane, kao moj veran podanik tvoja obaveza je da me spolno zadovoljavas. Ili na cistom srBskom da mi ga malo pusis. Jel jasno bre?!

Sv Vasilije
01.10.2024-08:22 08:22

Da, Sveti Petar Cetinjski slavi Svetu Petku.

cetinje
01.10.2024-09:17 09:17

Pa ruku na srce postenije je MEDJUNOZJE ku*ve Karleuse neko Pipun i njegovi “nebeski”samo da ih ko ne “frezenkuje” na svetu Petku od SPC popova.

BigDick
01.10.2024-09:32 09:32

Smrdijanska razvaljena plasticna kuravela i Pipunovi cetnici! Jos im nedostaje Jorgovanaka Parizerska da im lize zadnji trap u toj sve smrdijanskoj orgiji. Opa bato!

Pjesnik
01.10.2024-10:20 10:20

Karleuša ili Keruša?

Caramdjordje
01.10.2024-11:07 11:07

Jorgovane smrdi po tvojim portalima,pusti se nas govedo srbijansko.A u Zetu to karleusa,taman je zasluzuju,neka dovedu i ono mali knindza sto mu sin aveta po evropi sa Hrvatskim pasosem,ada pi