Ponedjeljak, 23 Septembra, 2024
Rubrika:

DPS: Mandić prkosi EK, manipuliše dvojnim državljanstvom u panici da će ga njegovi birači kazniti na podgoričkim izborima

U prilog takvoj tvrdnji, prema njihovim riječima, ide i promotivni spot Andrije Mandića za lokalne izbore u Podgorici u kojem on obećava građanima da će se ''zalagati za dvojno državljanstvo''

Očigledno je da u redovima vladajuće većine vlada velika panika pred podgoričke izbore, ocijenili su iz Demorkatske partije socijalista (DPS).

U prilog takvoj tvrdnji, prema njihovim riječima, ide i promotivni spot Andrije Mandića za lokalne izbore u Podgorici u kojem on obećava građanima da će se “zalagati za dvojno državljanstvo”.

“Kome se to Mandić obraća i u kakvoj su vezi državljanstvo i lokalni problemi u glavnom gradu? Kakva je to muka natjerala Mandića da, u posljednjoj nedjelji pred podgoričke izbore, pokaže svoje pravo lice i otvoreno ignoriše upozorenje Evropske komisije koja je poručila našim vlastima da ne potežu ovo pitanje, jer to može da ugrozi bezbjednost EU”, naveli su iz DPS u reagovanju.

Jasno je, smatraju u partiji, da je Mandića natjerao “strah od lošeg izbornog rezultata da potegne pitanje kojim pokušava da manipuliše svojim biračima”.

“Sa toliko političkog iskustva svjestan je kazne koju mu mnogi od njih spremaju jer se, samo zarad fotelje, odrekao svojih programskih principa, a nedavno i majke Rusije. Iako je danas, u jednom javnom nastupu, kazao da fotelju ne da ni po koju cijenu, makar njegova većina doživjela brodolom na podgoričkim izborima, poručujemo mu da smo i druge zaljubljenike u skupštinski mobilijar iz fotelje izbacivali, pa ćemo i njega uskoro”, zaključuju iz DPS.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BobZeković
23.09.2024-18:45 18:45

Mandić ne manipuliše! On energično radi da dvojnim državljanstvom dovrši okupadciju Crne Gore,, beskrpuloznim kršenjem ustava i kreiranjem zakona po njegoovj potrebi. Sve institucije Crne Gore, podredio je sebi odnosno svom cilju, uništenje Crne Gore.U sve institucije instalrao je svoje ljude, i užurbano pripremaju teren ya krvavi rasplet, jer izgleda da je jedino tako moguće, u Crnoj Gori! DPS je tu hladnokrvni posmatra i potpuno je pasivna inemoćna da na bilo što utiće. Dokazanim srpskim pla'enicima i ostvarenim neprijateljima Crne Gore dozvoljeno je da sve mirno i drsko rade ostvarujući svoj plan uništennja Crnogoraca i Crnogorki, Crne Gore! DPS je… Pročitaj više »