Ponedjeljak, 23 Septembra, 2024
Rubrika:

Milović: ANB pojačano opservira sva moja kretanja i kontakte ne bi li uspjeli da izmontiraju neku aferu do 29. septembra

Kako je naveo, sprega vrha ANB, pojedinih partija i njihovih finansijera decenijama ne daje ovom društvu i državi da se izvuku iz blata kriminala ''ali građanski otpor mora biti jak, pogotovo 29. septembra''

ANB pojačano opservira sva moja kretanja i kontakte ne bi li uspjeli da izmontiraju neku aferu do 29. septembra i spuste rastući rejting Podgoričke liste, pogotovo nakon emisije na A Plus TV gdje sam iznio konkretne podatke o njihovom učešću u partijskim i političkim aktivnostima, saopštio je nosilac Podgoričke liste Andrej Milović.

“Na svaki njihov napad i podmetačinu, odgovoriću sa novim podacima i dokazima, pogotovo vezama direktora ANB sa određenim biznismenima i finansijerima Spajića i Abazovića, koji su mu “kupili” opstanak na toj poziciji i koji su mi slali Spajićeve kurire nakon što sam u crnogorskom parlamentu govorio da pojedini časni profesionalci iz bezbjednosnog sektora naprasno dobijaju negativne procjene ANB i preko noći se skidaju sa predmeta koji vode do tih biznismena”, rekao je Milović na mreži X.

Kako je naveo, sprega vrha ANB, pojedinih partija i njihovih finansijera decenijama ne daje ovom društvu i državi da se izvuku iz blata kriminala “ali građanski otpor mora biti jak, pogotovo 29. septembra”.

“Podgorička lista biće ključ za formiranje nove gradske vlasti, a nakon toga idemo u nove političke pobjede”, zaključio je Milović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve