Ponedjeljak, 23 Septembra, 2024
Rubrika:

Pokret podstanara: Naša borba je zajednička, a nepravda koju doživljavamo ne može biti ignorisana

''Političke elite su se okrenule od stvarnih problema naroda i usmjerile pažnju na lične i partijske interese''

Još jednom se pokazalo da je formiranje Pokreta podstanara i naš izlazak na izbore bio ne samo opravdan, već i neophodan, saopštili su iz tog Pokreta.

“Dosadašnje kampanje političkih listi samo su potvrdile ono što smo svi dugo osjećali – da su građani, i ranije, i sada, ali i u budućnosti, osuđeni na to da budu izigrani, zloupotrijebljeni i ostavljeni bez nade. Političke elite su se okrenule od stvarnih problema naroda i usmjerile pažnju na lične i partijske interese”, kazali su u saopštenju.

Građani su, kako navode, postali samo sredstva za ostvarenje njihovih ciljeva.

“Zato je Pokret podstanara fokusirao svoju kampanju na realne probleme, nudeći obećanja koja su mogla biti ispunjena odavno – samo da je bilo prave volje da se brine o ljudima. Naš cilj je jasan: rješavanje problema s kojima se građani svakodnevno suočavaju, a ne prazna obećanja i političke igre. Ovo što vidimo danas ne smije vas demoralisati. Naprotiv, ovo mora probuditi otpor prema političkom ludilu i besmislenosti koja postaje sve skuplja za nas građane”, dodaju iz Pokreta podstanara.

Naglašavaju da apstinencija više nije opcija.

“Građanski otpor postaje naša dužnost. Pokret podstanara poziva sve vas koji svakodnevno svjedočite nepravdi i osjećate posljedice loših odluka, da se aktivno uključite. Naša borba je zajednička, a nepravda koju doživljavamo ne može biti ignorisana. Vrijeme je da se suprotstavimo i gradimo pravednije društvo, gdje će glas svakog građanina imati težinu i gdje će se zaista voditi računa o ljudima, a ne o privilegijama i moći. Hvala vam na podršci i povjerenju. Zajedno možemo promijeniti tok stvari”, zaključuju u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve