Nedjelja, 22 Septembra, 2024
Rubrika:

Kasumoviću otkazana saradnja u Crnoj Gori, teatar koji je imao s kolegama je odmah rasformiran

“Saznao sam o ovoj užasnoj situaciji iz medija i najblaže rečeno šokiran sam. Drago mi je da je mladić koji je žrtva progovorio, jer ovakvi zločini moraju biti oštro kažnjeni, a žrtvama pružena svaka moguća podrška”, kazao je crnogorski glumac Omar Bajramspahić

Ne stišavaju se reakcije javnosti iz cijelog regiona nakon što je otkriveno da je glumac Moamer Kasumović osuđen zbog krivičnog djela bludničenja nad maloljetnikom, a za Klix.ba oglasio se i crnogorski glumac Omar Bajramspahić.

Naime, prije nešto manje od mjesec dana Bajramspahić je s Kasumovićem glumio u predstavi “Samo pošteno pa ko koga zajebe” ili “Osmi smrtni grijeh” reditelja Obrada Nenezića.

Uz to, Kasumović, Bajramspahić i Nenezić su osnivači nezavisnog OMO teatra, a spomenuta predstava je bila prvi projekat novoosnovane teatarske kuće.

“Saznao sam o ovoj užasnoj situaciji iz medija i najblaže rečeno šokiran sam. Drago mi je da je mladić koji je žrtva progovorio, jer ovakvi zločini moraju biti oštro kažnjeni, a žrtvama pružena svaka moguća podrška”, kazao je za Klix.ba Bajramspahić.

Dodao je i da je saradnja s Kasumovićem prekinuta.

“Svaka saradnja s njim je prekinuta, a OMO teatar rasformiran”, dodao je.

Podsjećamo, ovaj slučaj pedofilije se dogodio 2021. godine, a nakon toga je uslijedila prijava i sudski proces koji je rezultirao presudom u kojoj je Kasumović dobio godinu dana zatvora.

S obzirom da zakon dopušta da se može otkupiti do godine zatvora (jedan dan oko 100 mara

IzvorKlix.ba

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
cetinje
22.09.2024-17:25 17:25

Gospodine Bajramspahicu ispravna odluka,kamo te “srece”da se krene od popa OSKOPICE Ovana Micovica pokrovoitelja pedofilije u SPC a dje pripadaju pojedini guzaranti iz posrbljene partije Demokrate,ima ih ima,sve se zna,no to je njihova gu*ica pa neka im stavljaju srbski popovi one oklasine,aj zivjeli.