Nedjelja, 22 Septembra, 2024
Rubrika:

Abdić: Još sedam dana do pobjede, vraćamo Podgoricu na put razvoja i stabilnosti

Izražavajući žaljenje što je prije dvije godine naglo prekinut višedecenijski razvoj našeg grada, Abdić je podsjetio na brojne projekte koje je Glavni grad realizovalo u ovom dijelu Podgorice u vrijeme dok je Demokratska partija socijalista činila okosnicu lokalne vlasti u gradu, kao što je temeljna rekonstrukcija ulica kralja Nikole, 4. jula, Bracana Bracanovića, parka na Pobrežju, poligona iza Vampirice

Nosilac liste “I riječju i djelom!”, Nermin Abdić razgovarao je danas sa građanima sa područja mjesnih zajednica Zabjelo i Ljubović.

Izražavajući žaljenje što je prije dvije godine naglo prekinut višedecenijski razvoj našeg grada, Abdić je podsjetio na brojne projekte koje je Glavni grad realizovalo u ovom dijelu Podgorice u vrijeme dok je Demokratska partija socijalista činila okosnicu lokalne vlasti u gradu, kao što je temeljna rekonstrukcija ulica kralja Nikole, 4. jula, Bracana Bracanovića, parka na Pobrežju, poligona iza Vampirice…

“U želji da poboljšamo kvalitet života građana ovog dijela Podgorice, stavili smo van snage DUP „Zabjelo-Ljubović“ i formirali parkovsku površinu, izgrađeni su parking i poligon ispod Ljubovića, te nova ulica obrdom brda, temeljno rekonstruisana Ulica 27. marta, Ilije Plamenca, fasadu na zgradi Splićanka, iza Splićanke je izgrađena sportsko-rerkeativna zona, rekonstruisali smo Ulicu Buda Tomovića i Dušana Milutinovića, izgradili smo sportsko-rekreativnu zonu u Ulici Miladina Popovića, rekonstruisali Manastrirsku ulicu, formirali novi parking prostor u Ulici Bracana Breacanovića itd”, kazao je Abdić.

Sve ovo, kazao je Abdić, garancija je da možemo i hoćemo bolje odmah nakon 29. septembra.

“Očekuje nas izgradnja Bulevara Vojislavljevića, čime ćemo konačno staviti tačku na probleme koje izaziva ova saobraćajnica kako stanovnicima ovog dijela grada, tako i svima onima koji je koriste kao tranzitni put. Osim toga, planiramo i temeljnu rekonstrukciju ulica 8. marta AVNOJ-a na Zabjelu. Rješavanje problema koje ovo naselje ima sa saobraćajnim haosom zaokružićemo izgradnjom jedne nadzemne garaže u ovom dijelu grada”, kazao je Abdić.

On je podsjetio građane da će uskoro najmlađi Zabjelčani imati besplatan vrtić, a sve generacije i besplatan gradski prevoz.

Abdić je izrazio uvjerenje da će mu građani biti pouzdan partner u naredne četiri godine i da će zajenički raditi na tome da Zabjelo, Ljubović i cijela Podgorica postanu bolje i ljepše mjesto za život.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve