Subota, 21 Septembra, 2024
Rubrika:

Zirojević: Ćorović izaslanik srpskog sveta

''Jer Bošnjaštvo se, po Ćoroviću, mjeri servilnošću pred interesima Ervina Ibrahimovića i brojem resora koji su zadužili partijski kadrovi Bošnjačke stranke'', navodi Zirojević

Potpredsjedniku i poslaniku Bošnjačke stranke, Jasminu Ćoroviću, laž je postala jedino političko oružje od trenutka kada je postao poslanik i izaslanik politike “srpskog sveta”. Da li je tako bilo ranije, ne znam, jer ni za njega niko znao nije, kazao je poslanik SD i predstavnik Evropskog saveza Nikola Zirojević.

“No, najmanje je važno da li je kolega Ćorović bio opštepoznat političkoj sceni Crne Gore ili je odnekud izvirio ispod sinjela Ervina Ibrahimovića da u Parlamentu bude dobar i poslušan. Iz mog ugla gledano, ljepše i bolje, i za Ćorovića i za Crnu Goru bi bilo da je ostao anoniman. On je, ipak, funkciju trampio za poslušnost”, kazao je Zirojević.

Onda je dodao.

“I dok Ćorović, po ugledu na svog partijskog šefa, juri po Crnoj Gori “neprijatelje Bošnjaka” (razne Čirgiće, Cikotiće, Bajramspahiće, kakoreče), ovamo mu Andrija Mandić, uz njegovu i velikodušnu podršku Bošnjačke stranke, sprovodi politiku “srpskog sveta”. Jer Bošnjaštvo se, po Ćoroviću, mjeri servilnošću pred interesima Ervina Ibrahimovića i brojem resora koji su zadužili partijski kadrovi Bošnjačke stranke”, navodi Zirojević.

Prema njegovim riječima, kao što je slagao neke prijatelje kojima je, neposredno pred sjednicu GO Bošnjačke stranke obećavao da će glasati protiv ulaska u Spajićevu Vladu, tako je Ćorović i danas slagao crnogorsku javnost, kazavši da “nije čuo nijednu izjavu predstavnika tzv. građanskih partija ili bilo koga iz opozicije” po pitanju izgradnje spomenika Amfilohiju Radoviću.

“Lično sam dao nekoliko izjava u kameru i nekoliko saopštenja za javnost ovim povodom te bih, u nekim drugim okolnostima, kolegi Ćoroviću poručio da obavezno obavi pregled kod ORL. Ovako, ipak, znam da je Ćorović i vidio i čuo, ali mu to ne smeta da laže i obmanjuje crnogorsku javnost”, navodi Zirojvić.

Zaključuje-Evropski savez koji predstavlja uvijek je bio i ostaće brana retrogradnim politikama koje su, posebno u protekle četiri godine, nasrnule na Crnu Goru.

“Politikama kojima ste se, nažalost, relativno skoro i vi priključili. I ne postoji niti jedan samosvjestan Bošnjak u Crnoj Gori kojeg možete ubijediti da nije tako. Zato se, kolega Ćoroviću, okanite pokušaja targetiranja uglednih članova našeg društva koji se protive vašoj politici”, navodi Zirojević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BIHOR
21.09.2024-14:55 14:55

AAAA sutiiiii zlo te naslo ka da ne znas da si sa -BS -u GUSINJU NAPRAVIO KOALICIJU -VLAST -LAZOV SI I LOPOV I TI I SEHOVIC VECI OD OVIH U- BS-Krpa zakrpu nasla koaliciju sa Milacicem je bolje napravit no sa BS to je NACIONALISTICKA STRANKA !