Subota, 21 Septembra, 2024
Rubrika:

Danas Građanski otpor na Cetinju

''Vidimo se na Dvorskom trgu da poručimo da su cijene u marketima nesnosne, da ne pristajemo na obećanja o Švajcarskoj i Singapuru na Balkanu dok se oni provode po svjetskim top destinacijama nudeći nama parizer i paštete po povoljnim cijenama. Dođite i iskažite svoj stav! Vidimo se! Da je vječna Crna Gora!'', poručili su iz Građanskog otpora.

Danas u 17.30h održaće se Građanski otpor na Cetinju.

Građanski otpor je odgovor slobodnih građana Cetinja i Crne Gore na oportunizam, nekompetentnost, neznanje i zlonamjernost političkih elita koje razaraju crnogorsko društvo i obesmišljavaju ustavotvorni okvir demokratske i građanske Crne Gore.

“Svakodnevno svjedočimo raznim zloupotrebama moći i nesposobnošću najviših državnih funkcionera i činovnika čija se odgovornost za bolji život građana pretvara u uhljebništvo rođaka i partijskih vojnika koji svojim neznanjem razgrađuju crnogorske institucije čineći državu Crnu Gori lakim plijenom malignim uticajima sa strane.

Tako svjedočimo prisvajanju crnogorske istorije i kulture bez adekvatnog odgovora državnih institucija i pojedinaca na najvišim državnim pozicijama, zatim nam crnogorska đeca idu na poklonjenje autokratama drugih država, mijenjaju se table na našim grobljima, sveštenici Beogradske patrijašije otvoreno vrijeđaju crnogorske građane i lobiraju za političke partije, grobovi naših predaka su u vlasništvu druge države, planira se podizanje spomenika zločincima i mrziteljima svega crnogorskog, krave zaražene Q-groznicom pokopavaju u naseljenim mjestima šireći zarazu i ugrožavajući zdravlje građana, i sve se to normalizuje i predstavlja kao redovno stanje u društvu. Zbog toga građani Cetinja koji su do sada organizovali protestne šetnje za Ukrajinu nastavljaju s protestnim šetnjama za Crnu Goru da u ovom dobu bezumlja i neznanja budemo glas razuma i istine”, saopštila je grupa građana Cetinja.

“Zato, vidimo se na Dvorskom trgu da poručimo da su cijene u marketima nesnosne, da ne pristajemo na obećanja o Švajcarskoj i Singapuru na Balkanu dok se oni provode po svjetskim top destinacijama nudeći nama parizer i paštete po povoljnim cijenama. Dođite i iskažite svoj stav! Vidimo se! Da je vječna Crna Gora!”, dodali su.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Pe Pera
21.09.2024-13:07 13:07

Jel Milo sa vama? hahahaha

BobZeković
21.09.2024-14:12 14:12

Dolazim. Vašem GRAĐANSKOM OTPORU, prdružujem se sa svoim CRNOGORSKIM OTPOROM, ZBOG NEIZDRŽLIVOG, OTVORENOG I SVE JAČEG SRPSKOG TEROA ND CRNOGORCIMA I CRNOGORKAMA, ZBOG SLJEPISLA CRNOGORSKIH TKZV SUVERENISTIČKIH PARTIJA KAD JE U PITANJU SUROVOUBIJANJE SVEGA CRNOGORSKOG U CRNOJ GORI
1