Petak, 20 Septembra, 2024
Rubrika:

Milović: Vrhovni sud potvrdio moj stav, o slučaju izručenja Do Kvona odlučuje ministar pravde

Kako je istakao vremena koja su pred nama, pokazaće da je za mnoge stvari bio u pravu, pogotovu one koje se odnose na pravnu struku.

Pozdravljam odluku Vrhovnog suda Crne Gore koji je meritorno odlučio i potvrdio moj stav, koji sam otpočetka ponavljao, da kada postoje dvije ili više molbi za izručenje koje ispunjavaju zakonske uslove, o tome odlučuje ministar pravde, a ne sud, napisao na x mreži Andrej Milović, bivši ministar pravde.

Kako je istakao vremena koja su pred nama, pokazaće da je za mnoge stvari bio u pravu, pogotovu one koje se odnose na pravnu struku.

“Istina je kao voda, uvijek pronađe svoj put”, napisao je Milović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Halil
20.09.2024-20:47 20:47

Gos Milovicu Skola i znanje je ono sto se svud u svijetu vrednuje cijeni i placa za svoju struku Kazi ovim osnovcima sa skolom da ne moze dijete da bude starije od majke !Dzaba im neznanje kad su kupljene diplome ! Svijem si im dokazao svoju skolu i znanje Bukvar pojedinim u Vladi treba jos da uce -A veliko stampano a malo pisano -Joko-Ibrahimovic-Becic-Ceman-Cetnik Vucinic -Milacic–Mandic-Fatmir Djeka -Djeijosaj-Scekic-Naida Nisic-i ona neznalica Martinovic -8-razred skole nemaju znanja- OSTALI –OK- 99,9% u CG misli ovako ! u znanju -0-a u lopovluku UHHUHHHUHHHHUHHHHHHHHH!!

Huso
20.09.2024-20:53 20:53

Svakom si nam drag jer svaki mozemo sto naucit od SKOLOVANOG PROFESORA a koji ne nosi u sebi mrznju prema drugim narodima CG !