Petak, 20 Septembra, 2024
Rubrika:

Draško Brguljan: Vjerujem da ćemo igrati dobar vaterpolo

Aktuelni šampion Crne Gore je značajno pojačan za novu sezonu, pošto su stigla četvorica igrača, i u svakom slučaju Kotorani će igrati zapaženu ulogu u Regionalnom takmičenju.  

Vaterpolisti Primorca i Jadrana iz Herceg Novog igraće ponovo zajedno u eliti Regionalne lige i biti u konkurenciji za visok plasman, možda i za sam trofej.

Primorac hrvatske klubove neće moći da dočeka na u Kotoru, zbog promjenjenog imena bazena, a sjutra gostuje Novom Beoradu na startu Regionalne lige, A meč počinje u  19:45 časova.

Aktuelni šampion Crne Gore je značajno pojačan za novu sezonu, pošto su stigla četvorica igrača, i u svakom slučaju Kotorani će igrati zapaženu ulogu u Regionalnom takmičenju.

Da su spremni za jedno od najtežih gostovanja rekao je Savo Ćetković koji je upravo iz Novog Beograda stigao u Primorac.

“Prvo kolo Jadranske lige i odmah jedno od najtežih gostovanja. Mi smo odradili odličan pripremni period. Već dugo smo na okupu, mislim da se ekipa dobro uklapa i očekujem da već u Beogradu pokažemo da će sve ekipe u ligi morati da obrate pažnju na nas. Čeka nas teška utakmica i nadam se da se u Kotor vraćamo sa tri boda”.

Draško Brguljan kaže da idu u Beograd bez opterećenja.

“Već smo preko dva mjeseca na pripremama za start sezone i svega onoga što nas očekuje u narednom periodu, jer vrlo brzo će i Liga šampiona. Nikad neizvjesnija, nikad ujednačenije sa puno klubova koji konkurišu za prva četiri mjesta. Mogu reći da smo u toj grupi i mi. Naravno, jedino što želimo je da mi igramo dobro. Novi Beograd je jedna od najboljih ekipa u ovom takmičenju i glavni favorit za odlazak na fajnl – for, igramo na njihovom terenu i bez opterećena, da pružimo maksimum i vjerujem da ćemo ove sezone igrati dobar vaterpolo”.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve