Petak, 20 Septembra, 2024
Rubrika:

Pokret podstanara: Mi smo cenzus prešli onog trenutka kad smo najavili izlazak na izbore

Ono što sada očekuju, dodaju, jeste što veći broj vaših glasova, kako bi se glas osiromašenih i obespravljenih građana za pravdu čuo još jače i snažnije.

Za razliku od okorelih političkih subjekata, Pokretu podstanara se, narodski rečeno, “ne tresu gaće” od famoznog cenzusa. Ali ne zbog straha od političkog poraza, već iz iskrene želje i volje da se borimo za pravdu i dostojanstvo, ono isto dostojanstvo koje je hiljadama građana ovog grada i ove države perfidno uskraćeno, saopšteno je iz Pokreta podstanara.

“Uzdignuti smo iznad ogavnog političkog brloga i odlučni i hrabri da stanemo uz obespravljene, zaboravljene i prevarene građane, dok se na desitine hiljada eura građana troše na besmislene i jadne predizborne kampanje, samo kako bi se prešao famozni cenzus, Pokret podstanara s ponosom ističe da nemamo veze sa tom mentalnom prljavštinom. Mi smo cenzus prešli onog trenutka kad smo najavili izlazak na izbore, jer iza nas stoje višegodišnja borba, istina, pravda i hiljade vas – poštenih građana ovog grada”, ističu oni.

Ono što sada očekuju, dodaju, jeste što veći broj vaših glasova, kako bi se glas osiromašenih i obespravljenih građana za pravdu čuo još jače i snažnije.

“Borimo se za sve one kojima su prava uskraćena – za podstanare, za sve ranjive grupe, za svakog građanina koji se osjeća zanemarenim,prevarenim i izdanim u ovom društvu a ne pripada politički kreiranom ludilu. Poštovani građani, zajedno branimo čast i dostojanstvo svih nas pa čak i onih zavedenih koji vjeruju u prazne političke priče. Zajedno stojimo uz obespravljene, zaboravljene, ali vrijedne i poštene građane ovog grada i ove države. Naš glas je glas za dostojanstvo, pravdu i bolju budućnost svih nas.P odgorica a ni Crna Gora nije vlasništvo umišljenih politikanata već grad i država svakog njenog građanina. Pokret podstanara – za građane, za pravdu, za sve nas”, zaključili su oni.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Piki 81
20.09.2024-09:37 09:37

ahahaha ja ću da osnujem pokret slatkovodnih ribolovaca !!!!