Petak, 27 Septembra, 2024
Rubrika:

Veselin Veljović će se i dalje braniti sa slobode

Viši sud u Podgorici potvrdio je odluku kojom se Veljović, u postupku koji se vodi protiv njega, brani s slobode

Bivši direktor Uprave policije Veselin Veljović nastaviće da se brani sa slobode uz mjere nadzora, saopšteno je iz podgoričkog Višeg suda.

Viši sud u Podgorici potvrdio je odluku kojom se Veljović, u postupku koji se vodi protiv njega, brani s slobode. Time ostaje na snazi ranija odluka Višeg suda kojom mu je ukinut pritvor na zahtjev odbrane, koja je ukazala na njegovo loše zdravstveno stanje, prenosi Pobjeda.

Veljović se tereti da je 2020. godine postao pripadnik kriminalne organizacije koju je 2018. godine formirao Aleksandar Mrkić radi šverca cigareta i pranja novca.

Optužnica je podignuta i protiv Aleksandra Mrkića, Veselina Veljovića, Arsenija Kalezića, Muja Nikočevića, Nikole Mrkića, Željka Bulatovića, Dušice Bulatović, Predraga Veljića, Borislava Lečića, Nemanje Anđelkovića, Gorana Gluščevića, Nikole Bačilovića, Sadiga Elnagara, Nikole Bubanje i Stefana Bubanje.

Veljović je na ročištu za potvrđivanje optužnice negirao krivicu navodeći da smatra da se radi o političko-policijskom progonu, te da zna ko je nalogodavac.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve