Četvrtak, 19 Septembra, 2024
Rubrika:

Bokan: Cilj nijesu samo pobjede, već da rastu i napreduju kao tim

Sve je spremno za start nove sezone, a Budućnost Voli predstavila tim i otkrila ambicije.

Cilj Budućnost Volija nije samo da pobjeđuje na terenu, već je podjednako važno da kao tim raste i napreduje, kazao je predsjednik podgoričkog košarkaškog kluba Dragan Bokan.

On je na zvaničnom predstavljanju tima za narednu sezonu, na svečanosti pod nazivom Plava noć, rekao da je svaki trening, svaka utakmica i svaka akcija prilika da se pokaže srce i timski duh.

“Uspjeh ne dolazi slučajno, ali duboko vjerujem da uz upornost, rad i zajedništvo možemo dosegnuti rezultate o kojima sanjamo”, kazao je Bokan.

On je naglasio da svaka košarkaška sezona započinje sa očekivanjima, uzbuđenjem i ambicijom.

“Dragi igrači, neka nas svaka utakmica podsjeti kako se s ponosom i odgovornošću prema dugogodišnjoj tradiciji i generacijama koje stasavaju, nosi plavo bijeli dres Budućnost Volija. Vi znate da pod koševima predstavljate ne samo sebe, već sve koji vjeruju u vas. Vaša snaga je u timu – kada se borite zajedno, kada podstičete jedni druge da budete bolji, nema prepreke koju ne možete savladati”, rekao je Bokan.

On je svim članovima tima i stručnom štabu poželio sjajnu sezonu koja će se pamititi po fer pleju, vrhunskim rezulatatima i utakmice o kojima će se dugo i sa ponosom pričati.

“Svi imamo svoje ciljeve, ali kao tim imamo jedan zajednički – da ovu sezonu završimo s uspjehom, ponosni na trud i postignuća, ponosni na to što smo svi pojedinačno prevazišli svoje granice. Hajde da damo sve od sebe, da igramo svim srcem i da dokažemo da su pred nama veliki dani”, rekao je Bokan.

On se zahvalio sponzorima i prijateljima kluna na podršci, povjerenju i nesebičnoj saradnji.

“Vaš doprinos nije samo finansijska podrška – vi ste postali ključni dio naše sportske porodice i temelj na kojem gradimo naš uspjeh. Niko ništa nije postigo sam. Samo zajedno možemo više, hvala vam na tome”, rekao je Bokan.

On je naglasio da su u klubu ponosni što imaju partnere koji dijele njihovu sportsku strast, posvećenost uspjehu i želju da promovišemo prave vrijednosti.

Bokan je saopštio da je Hipotekarna banka novi sponzor kluba.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve