Petak, 20 Septembra, 2024
Rubrika:

Osumnjičena za ilegalnu gradnju tri objekta u Plužinama, podnijeta krivična prijava

Iz policije su kazali da se sumnja da je N.C. (66) izvršila pomenuto krivično djelo na način što je kao investitor u mjestu Brdo plužinsko, u Plužinama, u periodu od 2020. godine do 2023. godine izgradila tri objekta bez prethodno podnijete prijave i dokumentacije za građenje

Zbog sumnje da je kao investitor izgradila tri objekta bez prethodno podnijete prijave i dokumentacije za građenje u mjestu Brdo plužinsko u Plužinama, protiv N.C. (66)  podnijeta je krivična prijava, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

“Službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Zapad“, Odjeljenja bezbjednosti Nikšić i Stanice policije Plužine su, u saradnji sa Urbanističko-građevinskom inspekcijom, podnijeli krivičnu prijavu protiv osobe koja se sumnjiči za građenje objekta bez prijave i dokumentacije za građenje”, navedeno je u saopštenju UP.

Iz policije su kazali da se sumnja da je N.C. (66) izvršila pomenuto krivično djelo na način što je kao investitor u mjestu Brdo plužinsko, u Plužinama, u periodu od 2020. godine do 2023. godine izgradila tri objekta bez prethodno podnijete prijave i dokumentacije za građenje.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve