Petak, 20 Septembra, 2024
Rubrika:

Logično je pope da u svojoj glavi čuješ krike i urlike, to su jauci Pahomijevih i Kačavendinih žrtava

To su pope jauci Pahomijevih i Kačavendinih žrtava. To što čuješ pope su uplakani i nedužni dječiji jecaji, vapaji i krici iz mračnih katakombi Crkve Srbije. Zovu te pope Milić Blažanović i ostala zlostavljana, nedužna, ponižena i zaboravljena đeca.

Šef crnogorske filijale svetosavske sekte (SS) poznate i pod akronimom SPC Jovan Mićović –Joanikije, prije nekoliko dana prilikom izvođenja svetosavskog rituala krvi i tla, kodnog naziva ”liturgija” u okupiranom Cetinjskom manastiru, iskazao je nezadovoljstvo odnosom prema ovom vjerskom objektu i naglasio da svi oni koji u svetinje ulaze “sa pakošću, grajom i mržnjom navlače zlo na sebe i svoje porodice”.

Ovaj izliv verbalnog zla ne prestaje da izaziva reakcije, a ovom prilikom prenosimo objavu građanskog aktiviste Vukašina Perovića, koji je u kratkom osvrtu iznio moguće razloge Mićovićeve frustracije.

Javio se Joanikuje. Žali se na buku, čuje neke glasove. Što mu se to dešava? Očekivan je pope stres i nemir koji imaš. Logično je pope da u svojoj glavi čuješ krike i urlike. Morao bi da znaš odakle dolaze.

To su pope jauci Pahomijevih i Kačavendinih žrtava. To što čuješ pope su uplakani i nedužni dječiji jecaji, vapaji i krici iz mračnih katakombi Crkve Srbije. Zovu te pope Milić Blažanović i ostala zlostavljana, nedužna, ponižena i zaboravljena đeca.

To su pope dječije duše koje traže priznanje, istinu i pravdu. Traže od tebe da daš sudu dokaze koje kriješ. Poručiju ti pope da su nesreće koje prizivaš i prokletstva koja pominješ tvoji i svih onih zlikovaca koji su oko tebe.

Onog trena pope, kada nedužne dječije duše nađu svoj mir, prestaće i njihovi glasovi koji bubnjaju u tvojoj glavi. Možda jedino tada, i tvoja duša dobije mir, koji svojim činjenjem uopšte nijesi zaslužio.

Tekst je preuzet sa Facebooka

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

7 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
LoMi
19.09.2024-12:00 12:00

tekst je preuzet sa facebooka ahahahaha to je zove novinarstvo !!!!!!

dpero
19.09.2024-14:05 14:05
Reply to  LoMi

MRS dzukelo cetnicka!

Seoca
19.09.2024-14:24 14:24

Zašto glavni pop Porfirije Perić nije nikada osudio pedofiliju iz svojih redova?? Zašto nije raščinio pedofila Kačavendu poslije pravljenja porno filmova sa dečacima??? Možda je to ono: Vrana vrani oči ne vadi”!?????

Tara
19.09.2024-17:00 17:00
Reply to  Seoca

Oni su svi isti Pedofili..bolesnici Crkve Srbije

RIR
19.09.2024-15:42 15:42

Srpska tzv.crkva i frustacija !? Oni nemaju ni stida ni srama ! Uselili u nase crkve ,hramove i oteli groblja…otvaraju tuđe grobnice da ukradu “panagije”…!? Pozivaju se na kralja Nikolu i njegove stihove “onamo'namo…” idioti sto su mu sve radili lagali o nekom tajnom sporazumom sa Austroug. klevetali ga zabranili mu povratak ,bez stida samo mu citiraju stihove …eto kako mu vratiše/bolje da je udavio svog unuka rođenjem…što napravi CG i njemu/ Za Njegosa pisaše BG štampa da je “bezvrijedni pisac,unistio pravoslavlje…”SRAM IH BILO -bez časti i postenja ! ONI kao imaju nesto i sa Petrovicima ,Lovcenom i CG…ološi ,zavidni… Pročitaj više »

Tara
19.09.2024-17:03 17:03
Reply to  RIR

Crkvu Srbije treba ostraniti iz drzave CG..Mi ne trbamo fasiste ratne zlocince Pedofile..kriminalce….Napolje iz nase drzave CG!!!!

Tara
19.09.2024-16:59 16:59

Ovi popovi crkve Srbije su najvece zlo u nasoj drzavi CG..