Četvrtak, 19 Septembra, 2024
Rubrika:

RAJO NASTAVLJA DA DIJELI LEKCIJE IZ BEŠČAŠĆA: Milija mu ”mahmudovica” od Crne Gore

Raju je ta osmanlijska ''mahmudovica'' milija od Crna Gora, države koju ne priznaje iako je na čelu Skupštine. Ali zato ovom Vučićevom poltronu i pripejd profesionalnom Srbinu ne smeta da sjedi u fotelji predsjednika Skupštine države koju ne priznaje i da uživa u svim benefitima koje mu državna funkcija omogućava

Prvi profesionalni Srbin Crne Gore koji na veliku nesreću obavlja funkciju predsjednika Skupštine Andrija Rajo Mandić odavno se profilisao kao istaknuti izdajnik države u kojoj živi. Dobro je poznato da su Mandiću miliji beogradski otirači i pozadine srpskih vlastodržaca neko čitava Crna Gora, pa stoga Raju nije problem da konstatno dijeli lekcije iz nesojluka i beščašća.

Mandić je juče čestitao “Dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave”, koji se od 2020. obilježava u Srbiji i entitetu BiH Republici Srpskoj.

“Srećan Dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave!”, napisao je Mandić na mreži X.

Podsjetimo, današnja srpska trobojka se prvi put zavijorila u Srbiji krajem 1835. godine, pošto je osmanlijski sultan Mahmud II fermanom odredio kako će izgledati. Zato je danas popularno nazivaju ”mahmudovica”.

Raju je ta osmanlijska ”mahmudovica” milija od Crne Gore, države koju ne priznaje iako je na čelu Skupštine. Da prezire i ne priznaje Crnu Goru kao državu, nečasni Mandić dokazao je ove godine kada građanima nije čestitao 21. maj, Dan nezavisnosti, praznik definisan i zakonom države u kojoj obavlja visoku funkciju. Jednom riječju – NESOJ.

Mandić je po ko zna koji put pokazao koliki je licemjer i fukara, jer je prećutao Dan nezavisnosti kao predsjednik crnogorske Skupštine, ali zato slavi praznik koji se slavi u tuđoj državi i glorifikuje trobojku koju su Srbima nametnuli turski okupatori.  Iako ga očigledno i dalje boli crnogorska nezavisnost, to ovom Vučićevom poltronu i pripejd profesionalnom Srbinu ne smeta da sjedi u fotelji predsjednika Skupštine države koju ne priznaje i da uživa u svim benefitima koje mu državna funkcija omogućava – službenim putovanjima, obezbjeđenju, dobroj plati, privilegijama…

Ukratko – bruka i zastiđe, ne toliko za Mandića koji obraza nema, već za građane koje nažalost predstavlja kao predsjednik Skupštine.

B.K.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

5 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Bobo
16.09.2024-11:11 11:11

Tako je je to kod onih kojima je gu*ica važnija od obraza.

cetinje
16.09.2024-13:55 13:55
Reply to  Bobo

Ali Rajo se stidi od gu*ice jer obraza nema pa mu se “oprasta”on to priznaje da mu je obraz gu*ica i to je “pozitivno”.

Caramdjordje
16.09.2024-11:51 11:51

Sve smo mi ovo zasluzili,sretno nam bilo,lako je blejat po fesbuku,izadjote ako nas ima Crnogorci!

cetinje
16.09.2024-13:53 13:53

Tacno Vucicev poltron i vise od toga PODGUZNA MUVA balonje Vucica,sa “besplatnim parking mjestov”u Vucicevu “garazu”tj GU*ICU,e to je Rajo “kolenica” iz Krnje jele.

Seocq
16.09.2024-16:59 16:59

Sramota za Crnu Goru I Evropu da Crnogorce predstavlja jedan posrbica, Dražin i Vućićev četnički vojvoda od onih koji su poklali desetine hiljada Muslimana, desetine hiljada Crnogoraca, Srba, Partizana I drugih!! EU NE SANJA DA PREGOVARA O ULAZKU CRNE GORE U EVROPU dok god su četnici na vlasti u Crnoj Gori!!