Četvrtak, 19 Septembra, 2024
Rubrika:

Radulović: Nije tačno da ćemo ”Crnogorsku plovidbu” gurnuti u stečaj

Saopštio je i da dvije brodarske kompanije finansijski loše posluju, ali da će konačna odluka o njihovoj sudbini biti donijeta nakon analize Ekonomskog fakulteta

Ministarstvo pomorstva nije donijelo odluku o uvođenju stečaja u Crnogorskoj plovidbi, kazao je ministar pomorstva Filip Radulović.

Saopštio je i da dvije brodarske kompanije finansijski loše posluju, ali da će konačna odluka o njihovoj sudbini biti donijeta nakon analize Ekonomskog fakulteta.

Ministar ističe da su obje firme u dosta lošem finansijskom položaju.

“Moramo naći načina kako da se izmire te obaveze prema državi. Na modelu rješenja trenutno radi nekoliko profesora Ekonomskog fakulteta, analiziraju obje firme. Za Crnogorsku i Barsku plovidbu. Nakon što se završi ta analiza, imaćemo nekoliko opcija što ćemo i kako ćemo da radimo sa te dvije firme. Nešto što moram reći jeste da su bili neki medijski spinovi u prethodnih par nedjelja, čak i prije par dana, da je navodno donijeta odluka od strane Ministarstva pomorstva da ćemo da gurnemo Crnogorsku plovidbu u stečaj. To apsolutno nije tačno”, poručio je Radulović u intervjuu za Dnevnik TVCG.

IzvorRTCG

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
cetinje
16.09.2024-09:44 09:44

Aj ne jedi go*na kretencino,vec ste je gurnuli umisljeni “ekspertu”.Mars budaletino svetosavska.