Četvrtak, 19 Septembra, 2024
Rubrika:

Nikaj: Političke partije zloupotrebljavaju sliku sa porodične proslave, molim ih da naše porodice ostave na miru

''Moram istaći da sam razočaran reakcijama političkih partijama i da im poručim da mene i moju porodicu ostave na miru i da ne zloupotrebljavaju porodična slavlja i najljepše trenutke za svoje prljave političke igre''

Političke partije zloupotrebljavaju sliku sa porodične proslave povodom rođenja unuka, molim ih da naše porodice ostave na miru, saopštio je Jasmin Nikaj.

“Koristim ovu priliku da se oglasim povodom fotografije koja poslednjih par dana kruži u medijima a koju brojne političke partije zloupotrebljavaju kako bi napravili štetu mom prijatelju dr Nerminu Abdiću. Fotografija je nastala u Sport kafeu krajem 2020. godine u objektu ugledne porodice Šabanadžović na porodičnoj proslavi povodom dobijanja unuka”, rekao je Nikaj.

Ističe da su u Malesiji ovakve stvari svetinja, a raspored sjedenja na proslavi su određivali domaćini skupa.

“Takođe, želim da iskoristim ovu priliku da kažem da mi je bila čast što sam bio u društvu dr Abdića, jednog od najuglednijih ljudi u Crnoj Gori, i da mu se izvinim ukoliko sam mu napravio štetu. Na kraju, moram istaći da sam razočaran reakcijama političkih partijama i da im poručim da mene i moju porodicu ostave na miru i da ne zloupotrebljavaju porodična slavlja i najljepše trenutke za svoje prljave političke igre”, zaključio je Nikaj.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve