Četvrtak, 19 Septembra, 2024
Rubrika:

Đurašković: DPS-u je sve dozvoljeno, zahvalimo im što postoje

''Njihove izjave ne štete Crnoj Gori, mudrost koja izbija iz njihovog ekskluzivnog prava na crnogorstvo je sjajna za blok i Crnu Goru''

Gradonačelnik Cetinja i funkcioner Socijaldemokratske partije Nikola Đurašković oglasio se povodom izjave predsjednika Demokratske partije socijalista (DPS) Danijela Živkovića da je samo glas za tu stranku „siguran u odbrani državnih interesa“.

„Nikako ne kritikovati DPS, njiima je sve dozvoljeno i svaka kritika je udar na crnogorski blok. Njihove izjave ne štete Crnoj Gori, mudrost koja izbija iz njihovog ekskluzivnog prava na crnogorstvo je sjajna za blok i Crnu Goru. Kada Živković kaže da je jedino glas za DPS, glas za Crnu Goru svi treba da uskliknemo sa oduševljenjem toj mudrosti i zahvalimo im što postoje. Kritika je izdaja Crne Gore“, napisao je Đurašković na mreži X.

Tako, kaže, 30 godina, tako i danas.

„Naučeno ništa, zato smo tu đe jesmo“, istakao je Đurašković.

Istim povodom juče se oglasio i predsjednik SDP-a Ivan Vujović koji je pozvao DPS da se okane poistovjećivanja sa državom.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

5 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
COG-CRNOGORSKA OSLOBODILAČKA GERILA
15.09.2024-11:43 11:43

Naljutio se Bujo jer se boji da neće imati mandata za trgovinu ka što su do sad trgovali : U Kolašinu, na Cetinju, u Budvi, Tivtu, Kotoru i svuđa đe su mandat mogli prodati četničiji uz obrazloženje da DPS nije demokratska partija…

Mirjana
15.09.2024-14:22 14:22

A vi kao psrtijica da ne napadate jedni druge.Vidjeli smo na Cetinju koliko ste principijelni i sa kim ste napravili vlast , samo fa se docepyte fotelja.Taj isti DPS vas slepao 18 godina u vlasti, i ako ni.tada ni danas nijeste imali nikakvu snagu.Potrudite se da sada predjete cenzus sa ove dvije druge partije, jer sami bi propali zauvijek.

BobZeković
15.09.2024-15:44 15:44

Bujo, ti ironišeš i misliš da si nešto mlogo pametan! Ono što sti ti uradio Cetinjankama i Cetinjanima, Crnogorcima i Crnogorkama, je za zastiđe, za vjeki vjekov!

Mervan
15.09.2024-17:09 17:09

Bujo daj boze da predjete cenzus vasi slani kolaci su baceni a znas dobro bar u skoli se ucilo da su kolaci vazda bili sladki jedino si ti skolovan i naucio pravit slane kolacice dosadio si CG sa lazima i lopovlukom podrsku imas 0000,1 % koliku imas skolu toliku i podrsku !

blavore
15.09.2024-17:32 17:32

E blago ti, Bujo, u pamet. Umiješ li protumačiti da uvijek postoji cenzusna opasnost manjim partijama, pa je bolje dati suverenistički glas onome ko sigurno ima bolju podršku? Više si štete nanio i Crnoj Gori i SDPu no što možeš pojmiti. Zbog tebe i takvih danas nemate predstavnika u Skupštini! Je li ti jasno koja si štetročina. Od vas su pobjegli najbolji – Draginja i Raško. Pih!