Četvrtak, 19 Septembra, 2024
Rubrika:

Milović: Desant partija na Gintaš, građani da ne nasijedaju na prevaru i glumu

''Glumeći ljude iz naroda, oni koji su odavno odnarođeni od svog naroda, biće kažnjeni 29. septembra od strane građana Podgorice''

Današnji desant partija i partijskih kandidata na podgoričku pjacu – Gintaš, dokaz da je da su radi glasova spremni da se pojave među onima koje odmah zaborave čim se završe izbori, i postanu im nedostupni do sljedećih izbora, ocijenio je nosilac “Podgoričke liste” Andrej Milović.

“Glumeći ljude iz naroda, oni koji su odavno odnarođeni od svog naroda, biće kažnjeni 29. septembra od strane građana Podgorice, jer građani vrlo lako prepoznaju glumce i folirante koji kada dobiju glas, više se ne javljaju ni svojoj nižoj partijskoj strukturi, a ne građanima”, naveo je Milović na mreži X.

Imao je poruku i za građane.

“Građani, ne nasijedajte na prevaru i glumu – kaznite ih. Podgorička lista predstavlja glas građana i vratićemo Podgoricu građanima”, zaključio je Milović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BobZeković
14.09.2024-20:03 20:03

Ti to znaš odlično, jer si si tvojim šefovima ustrojavao građane širom Crne Gore. Zbog tebe i tvojih šefova, damnas širom Crne Gore, po crrnogorskim grobljima niču table ” SRPSKA PRAVOSLAVNA GROGLJA”,. Zahvaljujući tebi i tvojim partijskima Crna Gora uskoro će se zvati SRBOPRAVOSLAVIJA!