Četvrtak, 19 Septembra, 2024
Rubrika:

SRPSKI AUTOKRATA SE SPREMA ZA RAT: Vučić potpisao odluku o obaveznom vojnom roku

Naglasio je da želim da svi razumiju i koliko im je potrebna jaka vojska i koliko im je važno da prave i kupuju novo naoružanje

Srpski autokrata Aleksandar Vučić rekao je da je kao vrhovni komandant i predsjednik Republike Srbije potpisao saglasnost za obavljanje obaveznog vojnog roka u trajanju od 75 dana.

“Želim da vjerujem da će Vlada Srbije da usvoji tu odluku. Naša vojska mora da bude sve jača i snažnija i da odvrati one koji nam prijete”, izjavio je on na svečanoj promociji najmlađih oficira Vojske Srbije.

Naglasio je da želim da svi razumiju i koliko im je potrebna jaka vojska i koliko im je važno da prave i kupuju novo naoružanje.

“Nije naša želja da nekoga napadamo, ali hoćemo da odvratimo one koji nam prijete, a vi ste taj bedem i najčvršća stena tog odvraćanja”, poručio je Vučić oficirima i vojnicima.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
RIR
15.09.2024-13:45 13:45

…on KAO sprema se ,ali je okruzen NATO-m ali nervoza očigledna …srba u CG stagnira 29%/nece zbog toga da objave,sa dvojnim pasosem nesmiju EU neda,izbori u PG,KO ce sve da preokrenu ,tzv SPC nemoze da okupi ni polovicu ka prije ,Republika Šumska ostaje u BIH za vijek vjekova,nema u Evropi promjena granica ….itd. pa Picousti ,zove “srpsku” đecu iz okruzenja,bočno na granicu Tuzi prijeti “kad se vojska …” nervozan …pa Ambasador Roda ,daje upustva ALI nista ne ide “srbijanskom polusvijetu” žuri im se ALI koliko god hocete ima toga ALI ….

Filip
15.09.2024-20:46 20:46

Bolest je uznapredovala.

PePera
16.09.2024-07:29 07:29

Alise zato Rvati spremaju za mirovne misije uz podršku aljbaneza hahaha