Četvrtak, 19 Septembra, 2024
Rubrika:

DPS Kotor: Izvor zaraze pod prozorom Gimnazije, apelujemo na vlast da preduzme nešto

''Dok odbrojavaju posljednje sedmice mandata, vlasti se oglušuju o situaciju povodom neizdrživih kolapsa u saobraćaju, a ne preduzimaju ništa ni kada je u pitanju održavanje čistoće u gradu'', poručili su iz DPS-a

Demokratska partija socijalista poziva lokalnu upravu da počne da se odnosi odgovorno makar prema dijelu problema sa kojima se susrijeću građani Kotora, navodi se u saopštenju ove partije.

“Dok odbrojavaju posljednje sedmice mandata, vlasti se oglušuju o situaciju povodom neizdrživih kolapsa u saobraćaju, a ne preduzimaju ništa ni kada je u pitanju održavanje čistoće u gradu”, poručili su iz DPS-a.

Da je tako, kako su dodali u saopštenju iz ove partije, najbolje govori današnji prizor ispred Gimnazije – kontejneri su zatrpani, o otpadu niko ne brine. Jedino, kako su naglasili, mogu brinuti roditelji učenika, s obzirom na to da se potencijalni izvor zaraze nalazi na nekoliko metara od zgrade u kojoj borave njihova djeca.

Foto: Demokratska partija socijalista
Foto: Demokratska partija socijalista

“Očito ni Kotor nije pošteđen katastrofalne situacije sa smećem kakvu imamo prilike da vidimo i u drugim ‘oslobođenim’ gradovima, ali na nadležne apelujemo da makar pokušaju da dovedu u red lokacije koje svakodnevno posjećuju naši mladi sugrađani”, zaključili su iz Demokratske partije socijalista.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve