Četvrtak, 19 Septembra, 2024
Rubrika:

Ulcinj: Uhapšene tri osobe osumnjičene za nanošenje teških tjelesnih povreda

Za četvrtom osobom se još uvijek traga

Ulcinjska policija uhapsila je tri osobe dok se za četvrtom traga, zbog sumnje da su počinili krivično djelo nasilničko ponašanje u sticaju sa krivičnim djelom teška tjelesna povreda.

“Naime, ulcinjska policija je, postupajući po prijavi od 25. avgusta da je oko 04,00 časova u jednom plažnom baru na Velikoj plaži u Ulcinju došlo do narušavanja javnog reda i mira između grupe osoba, identifikovaa kao izvršioce B.J. (31), N.R. (31), i A.P. (23) svi iz Nikšića, kao i A.A. (43) iz Novog Pazara”, kazali su iz policije.

Nakon prikupljenih obavještenja utvrđeno je da je više lica nanijelo tjelesne povrede dvojici oštećenih, nakon čega je u izvještaju ljekara specijaliste kod jednog od oštećenih konstatovana teška tjelesna povreda.

“Policijski službenici su u Nikšiću locirali i lišili slobode N.R., A.P. i B.J. protiv kojih je po nalogu tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Ulcinju podnijeta krivična prijava zbog sumnje da su počinili navedeno krivično djelo, dok se za A.A. još uvijek traga”, naveli su iz policije.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve