Četvrtak, 19 Septembra, 2024
Rubrika:

DPS Nikšić: Rasvjetu plaćaju građani 9.5 miliona eura, a grad je u potpunom mraku, ne ponovila se više nikad nikome ovakva vlast

''Međutim, tužilaštvo ne reaguje, reaguju građani Nikšića koji su ogorčeni stanjem u našem gradu, jer žive u najvećoj trovačnici u Evropi, žive u mraku, sa onim psima lutalicama po ulicama koje je navodno lokalna vlast riješila, i mrtvim kravama na prilaznim putevima''

I sinoć je veći dio gradskih ulica u Nikšiću bio bez rasvjete, one rasvjete koju građani Nikšića plaćaju 9.500.000 miliona eura. One rasvjete za koju nas je lokalna uprava zadužila bez odluke Skupštine opštine Nikšić i bez saglasnosti Vlade Crne Gore. One rasvjete zbog koje smo podnijeli krivičnu prijavu protiv Marka Kovačevića, a tužilaštvo o istoj i dalje ćuti, saopšteno je iz Opštinskog odbora DPS Nikšić.

Iz te partije pozivaju lokalnu upravu da kako su kazali, konačno otvore i fioke sa predmetima čiji su datumi nakon 2020. godine, pa se pozabave i Markom Kovačevićem i Mijom Lekićem, i gospodom iz EPCG, CEDIS-a, Pošte, Montefarma itd.

“Međutim, tužilaštvo ne reaguje, reaguju građani Nikšića koji su ogorčeni stanjem u našem gradu, jer žive u najvećoj trovačnici u Evropi, žive u mraku, sa onim psima lutalicama po ulicama koje je navodno lokalna vlast riješila, i mrtvim kravama na prilaznim putevima”, ocjenjuju u saopštwnju.

Jednom riječju, ocjenjuju, u Nikšiću je apokaliptično stanje, koje građani ne mogu više tolerisati, pa će upravo oni najkasnije za pola godine riješiti ovu situaciju i ove neznavene politikante poslati u političku prošlost uz ono nikšićko “ne ponovilo se”.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve