Četvrtak, 19 Septembra, 2024
Rubrika:

Fondacija ”Čini dobro” i kompanija Coinis LTD nastavljaju saradnju

Kako je kazala direktorica Fondacije ''Čini dobro'' Marija Manja Jovović, podrška koju kompanija Coinis LTD pruža Fondaciji od 2022. godine ima poseban značaj za realizaciju ideja, aktivnosti i projekata kojima doprinose poboljšanju kvaliteta života cjelokupne zajednice

Nevladina fondacija “Čini dobro” potpisivanjem Ugovora o nastavku saradnje sa kompanijom Coinis LTD nastavlja da okuplja privredne subjekte koji su prepoznati po svom društveno odgovornom i filantropskom poslovanju u zajednici, saopšteno je iz te fondacije.

Kako je kazala direktorica Fondacije „Čini dobro“ Marija Manja Jovović, podrška koju kompanija Coinis LTD pruža Fondaciji od 2022. godine ima poseban značaj za realizaciju ideja, aktivnosti i projekata kojima doprinose poboljšanju kvaliteta života cjelokupne zajednice.

“Zajedno smo postizali uspjehe u aktivnosti i projekata iz oblasti edukacije, zelenih inicijativa i digitalnih servisa. Tako ćemo nastaviti i u narednom periodu, jer udruženi u činjenju dobra, promovišemo humanost, dobročinstvo i altruizam kao vrijednosti koje treba da budu dio svakog pojedinca i privrednog subjekta”, kazala je Jovović.

Kompanija Coinis LTD je jedan od donatora Fondacije „Čini dobro“ koja je uz Fondaciju od njenog osnivanja.

„U Coinisu smo svjesni da naš uspjeh ne leži samo u poslovnim rezultatima, već i u tragu koji ostavljamo u društvu. Produženje ugovora sa Fondacijom “Čini Dobro” dodatno potvrđuje našu posvećenost društveno odgovornim aktivnostima. Kroz ovu fondaciju ulažemo u zdrave i progresivne ideje, stvaramo mogućnosti za edukaciju, i aktivno podržavamo i organizujemo zelene inicijative. Neke od ključnih akcija uključuju dobrovoljno davanje krvi, opremanje kabineta za informatiku u osnovnim i srednjim školama širom Crne Gore, kupovine školske opreme za djecu iz socijalno ugroženih porodica, akcije čišćenja i pošumljavanja i slično. Vjerujemo da društvena odgovornost počinje od nas samih, i zato kontinuirano radimo na unapređenju kvaliteta života unutar kompanije i u široj zajednici. S tim ciljem, kroz Fondaciju “Čini Dobro” nastavljamo da razvijamo nove inicijative i saradnje koje će dodatno ojačati naš pozitivan uticaj na društvo“, rekla je Milena Maksimović, COO kompanije Coinis LTD.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve