Četvrtak, 19 Septembra, 2024
Rubrika:

Damjanović: Zašto nas predsjednik Milatović obmanjuje

Ne mogu se oteti utisku da je Jakov Milatović sebi pravi najveću političku korist kada se ne oglašava.

Piše: Aleksandar Damjanović

Predśednik Crne Gore gospodin Jakov Milatović juče nas je na pres konferenciji obavijestio kako je skupštini vratio tri zakona o PDV-u, akcizama i socijalnom osiguranju na ponovno odlučivanje.

On je svoje medijsko oglašavanje iskoristio da se obračuna sa svojim doskorašnjim partijskim drugom kojem je svojevremeno poklanjao torte za rodjendan Milojkom Spajićem.

Pres konferencija  predśednika Milatovića je njegovo legitimno pravo i dobra praksa da kao prvi čovjek po funkciji u državi iznese  svoje stavove na određene teme.

Aleksandar Damjanović

Nekoliko sati nakon njegove  pres konferencije  crnogorska javnost od Andrije Mandića saznaje da on nije poslao na potpis predśesniku tri “sporna zakona”.

Građani su nakon izjave Mandića saznali da ih je predśednik Milatović obmanu iz samo njemu znanih razloga.

Prosto je nevjerovatno da se gospdin Jakov Milatović nije mogao suzdržati oglašavanja dok mu zvanično ne stignu zakoni koje ne želi da potpiše.

Andrija Mandić je iskusno obesmislio oglašavanje predśednika države i još jednom građanima otvorio oči  da je ova funkcija ipak prevelik zalogaj za Milatovića.

Ponovo svjedočimo da mržnja i sujeta Jakova Milatovića prema Milojku Spajiću prevazilazi sve moguće političke granice.

Pitam se kako se danas ośećaju oni građani koji su na predśedničkim izborima glasali za Jakova Milatovića, koji pokazuje da nažalost nije ličnost za ovako važnu političku funkciju.

Sve više  uviđamo koji je hendikep za našu državu što Milo Đukanović u ovim teškim političkim momentima ne obavlja funkciju predśednika Crne Gore.

Na kraju ne mogu se oteti utisku da je Jakov Milatović sebi pravi najveću političku korist kada se ne oglašava.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
RIR
10.09.2024-11:19 11:19

…oba lika koji obnasaju najvece funkcije u CG izgleda da su samo učili i učili…/jedan se i provodio a drugi umislio “ja pa ja” što bi rekao onaj publicista Hadzi Kostic /tipicno za njih/. “…pogodili cilj ,ostalo sve promasili…” ni min.postovanje drzave CG,ni istorije ,nemaju širine,polit.znanja ,sujetni,neizgrađene licnosti nemaju svoje JA ,da su drčni,mudri i da vide nesto dalje od nosa ….a kamoli “da na brdo stoje ” AKO to građanska vecina ne vidi “kuku nama 4.godine …!