Četvrtak, 19 Septembra, 2024
Rubrika:

Šćepanović: Slučaj zaraženih krava “Q” groznicom je skandal, Kovačević, Krtolica i Sjekloća bježe od odgovornosti

Još nešto, pita odbornica, planira li iko, uključujući resornog ministra Vladimira Jokovića, da odgovori građanima na pitanje koliko je mlijeka od zaraženih krava otišlo u otkup i koliko se sira od istog napravilo

Još jedan dan prolazi, a građani Nikšića ne dobijaju odgovor na pitanje ko je naredio da se krave zaražene “Q” groznicom prvobitno zakopaju, bez potrebnih saglasnosti, mimo svih pravila, u Župi nikšićkoj, ocijenila je odbornica DPS-a u SO Nikšić Kristina Šćepanović.

Dalje, prema njenim riječima, postavlja se pitanje zašto predsjednik Opštine Nikšić Marko Kovačević, sekretar Sekretarijata za komunalne poslove i saobraćaj Vidak Krtolica i v.d. direktora DOO Komunalno Nikšić Vido Sjekloća i dalje ćute o tome čija je lokacija na kojoj su zaražene krave premještene i zašto baš ta lokacija.

“Ne treba biti ekspert da biste znali da je otkopavanje zaraženih krava i njihovo transportovanje, mimo svih procedura, u još veću opasnost dovelo zdravlje ljudi koji žive u Nikšiću. Misle li Kovačević, Krtolica i Sjekloća da podnesu odgovornost za ovaj prvorazredni skandal ili planiraju da nastave da se bave šibicarenjem i prebacuju odgovornost na druge ljude”, navela je Šćepanović u reagovanju dostavljenom medijima.

Još nešto, pita odbornica, planira li iko, uključujući resornog ministra Vladimira Jokovića, da odgovori građanima na pitanje koliko je mlijeka od zaraženih krava otišlo u otkup i koliko se sira od istog napravilo.

“Ne znam da li su vlastodršci svjesni, počev od Kovačevića, preko Krtolice, do Sjekloće, pa i Jokovića u kakve su jade ovim svojim činjenjima i nečinjenjima uvalili građanke i građane Nikšića. Da znaju za moralnu odgovornost, časa časili ne bi n’o bi podnijeli ostavke. Ovako, ostaje da istinu istjeramo na čistac i primoramo ih da odgovaraju pred zakonima države Crne Gore”, zaključila je Šćepanović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve