Četvrtak, 19 Septembra, 2024
Rubrika:

Ðuričković: Izjava Vučkovića smišljena u izbornom štabu PES-a

U izjavi Vučkovića, prema njegovim riječima, mnogo je neistina kojima se pokušava pobjeći od odgovornosti

Očekivana izjava Vučkovića, direktora gradskog preduzeća Sportski objekti, vjerovatno smišljena u izbornom štabu PES-a, ocijenio je predstavnik Evropskog saveza (ES) i međunarodni sekretar SD-a Miloš Đuričković.

U izjavi Vučkovića, prema njegovim riječima, mnogo je neistina kojima se pokušava pobjeći od odgovornosti.

“Istina je da u izvještaju eksperata UEFA-e za terene, u sve četiri tačke, ne pominje se kao razlog starost terena, nego ljudski faktor! Izjava Vučkovića tj. izbornog štaba PES-a, kako se u stadion i terene nije ulagalo ništa za proteklih deset godina, pravi je šamar za UEFA i FSCG koji su uložili milione eura u gradski stadion, zajedno sa gradskom upravom”, naveo je Đuričković u reagovanju.

Dakle, kako konstatuje, nije problem nedostatak investicija već “nemar, nestručnost i nesposobnost održavanja stadiona u periodu od godinu i po dana koliko ovi ljudi rukovode gradom”.

“Svi su krivi sem oni! Krivi su prethodnici, CIA, Vatikan, UEFA, FSCG…samo su oni ispravni. Kako da ne. 29. septembra idete u prošlost ,a naši timovi će igrati međunarodne mečeve na stadionu pod Goricom”, poručio je Đuričković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BobZeković
28.08.2024-20:34 20:34

Kratko, jasno. Tako treba sa nesposobnim, lijenim, lažavim vlastohlepcima.