Nedjelja, 6 Oktobra, 2024
Rubrika:

Magični četverougao uništio fudbal u Srbiji

Zahvaljujući genijalnim potezima Aleksandra Vučića i Zvezdana Terzića Srbija je ove nedelje došla do 10. poraza u Evropi od 13 odigranih mečeva ove sezone.

Tri meča i tri poraza, klubova iz Srbije u prvim mečevima četvrtog kola kvalifikacija za evropske kupove, to je rezultat izuzetno uspješne politike mafijaškog magičnog četverougla Aleksandar Vučić – Aleksandar Čeferin – Zvezdan Terzić – Nobojša Čović.

Crvena zvezda  zatrpavana milionima državnog novca je samo potvrdila igriom u Norveškoj da na klupi ima trenera neznalicu i na čelu kluba nesposobvnog bandita kojem ni kad date novac ne umije da formira tim koji je u stanju da pobijedi osrednje norveške ribare.

Mafijaška organizacija je u utorak izgubila u Norveškoj od Bodea, da bi u četvrtak Makabi lako i ubjedljivo pobijedio TSC, dok je godinama uništavani od Vučića i Aleksandra Stanojevića, Partizan u Beogradu poražen od Genta.

Stanojević je nasilno preko i mafijaške ispostave SNS u Humskoj 1 vraćen u Partiza i on postavljeni zadatak perfektno provodi u djelo.

Stanojević kinji najbolje fudbalere, drži ih na klupi i nezadovoljne ubacuje u igru kad mu se ćefne, sa ciljem da Mateušu Saldanji drastično spusti cijenu i na taj način dodatno finansijski osakati klub koje će za nedejlju dana ispisati najmračnije stranice i postati prvi klub u istoriji evropskih kupova koji je za samo mjesec dana ispao iz sva tri evropska takmičenja već u kvalifikacijama.

Zahvaljujući genijalnim potezima Aleksandra Vučića i Zvezdana Terzića Srbija je ove nedelje došla do 10. poraza u Evropi od 13 odigranih mečeva ove sezone i sada bi u FSS trebalo biti jasno svima da su predanim radom na uništavanju Partizana i konkurencije Crvenoj zvezdi uništili srpski fudbal.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
dragan Nikolić
26.08.2024-16:53 16:53

Odavno ne pročitah tačniji komentar. Da ne ponavljam Koromanove konstatacije, sve je tačno, fudbal, kao i košarku u Srbiji uništava Vučić preko svojih kriminalaca Terzića i Čovića. Najtužnije je.što to uspjevaju i uspjevaće zahvaljujući gluposti i idiotizmu onih sa “Severa”, koji će opravdati svaki lopovluk samo da bi bili bolji od komšija.. Otvorite oči, zar vam nije dosta “osvojenih”titula, probufite se otjerajte to smeće, zarad dobrobiti sroskog fzdbala i košarkr.

Dragan Jovičić
29.08.2024-08:31 08:31

Jutro, 29.8..
Zvezda je u Ligi Šampiona nakon sigurne i dopadljive igre.

Рашо
29.08.2024-15:16 15:16

Занима ме зашто ова господа, која све знају а нарочито како неко други треба да живи и ради, не поднесу предлог за приватизацију, потом купе ове клубове и направе те успехе које ови прозвани “због нечега желе”? Купите људи све то па покажите ваше умеће и способност а приче оставите за кафану и приватна дружења!