Nedjelja, 6 Oktobra, 2024
Rubrika:

Budva naš grad: NSD da vrati 200.000 eura korupcije za Skočidjevojku

''Najveća borba za poziciju predsjednika opštine je upravo zbog toga da se potpiše ugovor o komunalijama kako bi krenuo projekat i kako bi se uzelo krajnjih dogovorenih 2.000.000 eura korupcije po okončanom poslu'', navode u saopštenju

Moramo priznati da nas poslednja saopštenja NSD Budva toliko zasmijavaju da nam je žao što BIL lica koja su novoimenovani članovi opštinskog odbora nisu ranije preuzela medijski pul. Zagledani u sopstveni odraz u ogledalu, pričinjava im se da neko radi isto što i oni. Potpuno je nebitno koliko ćete laži plasirati i izmišljotina jer Budva nije New York pa da se medjusobno ljudi ne poznaju, saopšteno je oz koalicije Budva naš grad.

Međutim, kako navode, ono što javnosti nije dovoljno poznato a jeste nadležnim organima je da su odredjeni članovi i funkcioneri NSD Budva u velikom problemu jer moraju da vrate 200.000 eur korupcije koju su uzeli za realizaciju projekta “ Skočidjevojka” koji je zahvaljujući nama zaustavljen. Najveća borba za poziciju predsjednika opštine je upravo zbog toga da se potpiše ugovor o komunalijama kako bi krenuo projekat i kako bi se uzelo krajnjih dogovorenih 2.000.000 eura korupcije po okončanom poslu.

“Sve ovo je to trebalo da se desi u ovom prelaznom periodu uvodjenja prinudne uprave nakon izbora Ðordja Zenovića za predsjednika skupštine jer bi nakon 30 dana Vlada raspustila lokalni parlament i imenovala prinudnu upravu koja bi postavila privremenog predsjednika opštine, zamijenila sve sekretare, direktore i glavnog gradskog arhitektu”, navode u saopštenju.

Zbog toga su i podrżali kandidata Demokrata ne govoreći njemu lično šta je stvarni naum, ali su odredjena lica iz tog političkog subjekta znali i učestvovali u tome. Time bi se anulirao sav rad i protivljenje naše administracije i otkočio projekat Skočidjevojka. Na ovaj način proširena je postojeća organizovana kriminalna grupa formirana za uzimanje korupcije na ovom projektu i biće vrlo zanimljivo pratiti rad nadležnih državnih organa u narednom periodu.

“Što se tiče plasiranja laži o povezanosti sa nekakvim kavačkim klanovima, druge nebuloze i trabunjanja iz budvanskog NSD to je vrlo jednostavno objasniti sa onom narodnom izrekom kad lopov ushićeno viče” Držite lopova!” i upure prstom u poštene ljude”, kazali su iz koalicije “Budva aš grad”.

Kako su istakli, zbog iznošenja laži, obmana, kleveta i dezavuisanja javnosti, svi čelnici Nove srpske demokratije sa lokalnog i državnog nivoa, počev od Andrije Mandića i dubla Mikijelj-Kuljača će od strane naše liste dobiti krivičnu prijavu Specijalnom i Vrhovnom državnom tužilaštvu jer obmanjuju javnost za račun realizacije planova kriminalnih organizacija koji pod svaku cijenu žele da preotmu vlast u Budvi. Očekujemo od nosilaca najvažnijih pravosudnih funkcija Milorada Markovića i Vladimira Novovića da po službenoj dužnosti preduzmu sve što je u njihovoj nadležnosti i ispitaju ovaj i druge poslove iz oblasti sprege organizovanog kriminala i politike sa elementima korupcije.

“Potpuno su jasne i ogoljene namjere NSD i kriminalnog klana da koristeći poluge vlasti sa lokalnog i državnog nivoa, posebno nakon rekonstrukcije Vlade gdje su ojačali svoje pozicije i dobili ključne resore za realizaciju projekta Skočidjevojka, kao što je Ministarstvo prostornog planiranja, urbanizma I državne imovine, krenu u besprizorne napade i stvore atmosferu odvlačenja pažnje kako bi se isti progurao ispod žita i izbjeglo vraćanje već uzetih 200.000 eur korupcije a dovršio koruptivni posao od ukupno 2.000.000 eura”, zaključuju u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve