Subota, 5 Oktobra, 2024
Rubrika:

Pošta: Nije prvi put da neka politička partija koristi naše usluge za promociju političkih programa

Ono što je najvažnije jeste da se, ističu, Pošta Crne Gore može pohvaliti da uredno i pravovremeno vrši naplatu svih dugovanja, čime se znatno doprinosi budžetu kompanije

Pored brojnih komercijanih usluga, Pošta Crne Gore pruža i uslugu dostave promotivnog materijala. Nije riječ ni o kakvoj inovaciji, već o usluzi koju Pošta pruža pravnim i fizičkim licima, kao i političkim partijama duži niz godina. Sa samom uslugom svi zainteresovani se mogu upoznati i na zvaničnom sajtu Pošte Crne Gore. Takođe bismo pomenuli da ovo nije prvi put da neka politička partija koristi ovu uslugu za promociju političkih programa, saopštila je Pošta Crne Gore..

“Naprotiv, to godinama unazad rade različite partije, kako one koje su na poziciji, tako i opozicione, pa pozivamo i partiju kojoj pripada i poslanik Miloš Nikolić da i dalje nastavi da koristi Poštinu uslugu dostave promotivnog materijala”, poručuju iz ove partije.

Ono što je najvažnije jeste da se, ističu, Pošta Crne Gore može pohvaliti da uredno i pravovremeno vrši naplatu svih dugovanja, čime se znatno doprinosi budžetu kompanije.

“Tako je i u ovom slučaju regularno izdat račun klijentu”, poručuje Pošta.

Napominju da se promotivni materijal ne dostavlja uz bilo koju drugu pošiljku, već zasebno, kao posebna pošiljka, što se može vidjeti i na fotografiji koja je objavljena uz tekst.

“Račun za struju je dostavljen u posebnoj, zatvorenoj koverti, dok je promotivni materijal dostavljen posebno, a ne kako sw tekstom želi stvoriti utisak da je promotivni materijal fizički vezan za drugu pošiljku. Ponavljamo, riječ je o jednoj redovnoj i dobro poznatoj usluzi koju pruža Pošta Crne Gore svim zaintersovanim licima, pa i političkim partijama i iskreno vjerujemo da će se i u narednom periodu ta praksa nastaviti i da će još veći broj subjekata u Pošti prepoznati pouzdanog i sigurnog partnera”, navodi Pošta Crne Gore.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Nikola
14.08.2024-17:36 17:36

Sta se vi iz poste bunite zna se ko kosi a ko vodu nosi -naplati onoliko koliko pise na racunu i svi zadovoljni -a izabracemo onog ko najvise puni dzepove Gradjana pun njegov a pun i nas -Svaka Drzava je duzna nekom nista novo !Pricate zaduzuju gradjane unucad praunucad -a viditeli kukala li vam majka da te dijete-unuce samo gleda imas li sto u dzepu -a ne neko drugi -Spajke samo se ti zaduzuj i da zivimo dobro dokle god daju bit ces dok si ziv na vlast -Sirotinja je i bogu teska -a ovi nek pricaju o lopovluku i… Pročitaj više »