Subota, 21 Septembra, 2024
Rubrika:

Zastave na Cetinju spuštene na pola koplja

''U znak sjećanja na nevine žrtve ovog bezumnog zločina, zastave na ulazu u grad i na svim institucijama na Cetinju spuštene su na pola koplja'', saopšteno je iz Prijestonice Cetinje.

Prošle su dvije godine od nezapamćene tragedije koja je zadesila Cetinje, u kojoj je život izgubilo 10 nevinih žrtava, među kojima dvoje djece, dok je šest građana ranjeno.

“U znak sjećanja na nevine žrtve ovog bezumnog zločina, zastave na ulazu u grad i na svim institucijama na Cetinju spuštene su na pola koplja”, saopšteno je iz Prijestonice Cetinje.

Lokalni javni emiter Radio i televizija Cetinje će svoje programske sadržaje prilagoditi obilježavanju godišnjice ovog tragičnog događaja.

“Zauvijek ćemo čuvati od zaborava naše nevino stradale sugrađanke i sugrađane”, navodi se u saopštenju.

Građani Cetinja će danas, u 15 sati, zapaliti svijeće i položiti cvijeće u Medovini – mjestu gdje se 12. avgusta 2022. godine dogodio nezapamćen zločin.

Podsjetimo, tridesetčetvorogodišnji Vuk Borilović sa Cetinja je ubio dvoje djece, jedno starosti osam, a drugo jedanaest godina i ranio njihovu majku koja je u bolnici podlegla povredama. Potom je izašao i pucao na stanovnike ovog naselja i ubio još sedam osoba, a ranio šest.

U razmjeni vatre ranjen je jedan policijski službenik, a počinilac ubistava je i sam ubijen.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Vid
12.08.2024-08:38 08:38

A zna se zašto je to uradio?

Tara
12.08.2024-10:49 10:49

Ovaj zlocin je bio planski..inace ne bi ovaj zlocinac sklonio svoju zenu i dijete-jedan dan prije u Herzeg-novi
Prvi zlocin je bio Desant na crnogorske svetinje..a drugi..ubijanje nevinih cetinjana i njihove porodice..Za ova dva zlocina treba neko da Odgovara..ne jedan..no vise!