Četvrtak, 19 Septembra, 2024
Rubrika:

Kokain vrijedan tri miliona eura otkriven u pošiljci banana u Solunu

Nezavisna uprava za javne prihode Grčke (AADE) saopštila da su carinski inspektori pomoću rendgenskih zraka otkrili kokain u pošiljci svježih banana u kontejneru koji je stigao iz Ekvadora, a kao primalac je navedena francuska kompanija, koja šalje banane u Rumuniju

Više od 90 kilograma kokaina, vrijednog više od 2,9 miliona eura, otkriveno je u luci Solun u pošiljci banana iz Ekvadora, javila je danas agencija MIA.

Nezavisna uprava za javne prihode Grčke (AADE) saopštila da su carinski inspektori pomoću rendgenskih zraka otkrili kokain u pošiljci svježih banana u kontejneru koji je stigao iz Ekvadora, a kao primalac je navedena francuska kompanija, koja šalje banane u Rumuniju.

Precizira se da je kokain bio upakovan u 80 paketa, ukupne bruto težine 92,7 kilograma, pažljivo sakrivenih u specijalnom prostoru u rashladnom mehanizmu.

Droga i kontejner su odmah oduzeti, o čemu je obaviješteno nadležno tužilaštvo, dok se istraga radi otkrivanja primalaca kokaina nastavlja.

Kokain sakriven u kontejneru sa bananama otkriven je prije nekoliko dana u u luci u Atini u pošiljci koja je stigla iz Ekvadora.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve