Petak, 20 Septembra, 2024
Rubrika:

Nastavlja se kuknjava Srbije u Parizu: I Kukolja “pokrale” sudije

Mađarski džudista je osvojio ključni bod vazarijem 30 sekundi prije kraja meča, nakon što je podvukao Kukolju ruku ispod ramena i oborio ga. 

Srpski džudista Aleksandar Kukolj završio je svoje učešće na Olimpijskim igrama u Parizu nakon poraza od mađarskog takmičara Žambora Vega u osmini finala kategorije do 100 kilograma.

Za nastavak brodoloma srpskih sportista u Parizu Kulkolj i srpski novinari ponovo su optužili sudije, koji su po svemu sudeći unavidili jedino takmičare Srbije.

Borbu je obilježila kontroverzna sudijska odluka koja je izazvala reakciju i zbunjenost kod Kukolja, pišu srpski mediji.

Mađarski džudista je osvojio ključni bod vazarijem 30 sekundi prije kraja meča, nakon što je podvukao Kukolju ruku ispod ramena i oborio ga.

Kukolj je bio zatečen, smatrajući da poen ne bi trebalo da bude dodjeljen njegovom protivniku, ali sudije su ostale pri svojoj odluci.

Kukolj je bivši evropski šampion, a ovaj poraz označio je kraj njegovog nastupa na Olimpijskim igrama, uprkos njegovim najavama da će se boriti za medalju.

Njegov nastup u osmini finala dolazi nakon impresivnog početka takmičenja, ali je diskutabilna odluka sudija sprečila dalji napredak, kažu srpski mediji.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve