Četvrtak, 19 Septembra, 2024
Rubrika:

OpenAI odlaže lansiranje naprednog Voice Mode-a za ChatGPT

Do kraja jula, uvođenje će biti prošireno na 17 tržišta na 12 različitih jezika

SoundHound AI je najavio da je njegov SoundHound Chat AI glasovni asistent sa integrisanim ChatGPT-om sada aktivan i u proizvodnji u brendovima vozila Peugeot, Opel i Vauxhall na 11 evropskih tržišta, uključujući Austriju, Francusku, Njemačku, Italiju, Španiju i Ujedinjeno Kraljevstvo. Do kraja jula, uvođenje će biti prošireno na 17 tržišta na 12 različitih jezika.

U martu 2024, SoundHound AI je objavio da je Stellantis DS Automobiles prvi proizvođač automobila na svijetu koji je ušao u punu proizvodnju sa glasovnim asistentom koji integriše najnoviju generativnu AI tehnologiju preko svog SoundHound Chat AI proizvoda. Asistent je pokrenuo DS u 18 zemalja i na 13 jezika. Sada Stellantis proširuje proizvodnju uživo na Peugeot, Opel i Vauxhall vozila – poboljšavajući iskustvo u kokpitu interaktivnim otkrivanjem znanja, podacima u realnom vremenu i kontrolama u vozilu bez napora.

OpenAI je naveo da još uvijek razmatra kada će novi glasovi (bez onog koji zvuči kao Johansson) biti dostupni korisnicima na jesen. Još jedna funkcija koja omogućava glasovnim asistentima da koriste kameru telefona za razumijevanje svijeta oko vas takođe je odložena do tada. “Tačni vremenski okviri zavise od ispunjavanja naših visokih standarda bezbjednosti i pouzdanosti,” rekla je kompanija.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve