Subota, 5 Oktobra, 2024
Rubrika:

Policija: Za sada dvije osobe osumnjičene za napad na ekipu hitne pomoći u Nikšiću

Sa svim je upoznat tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću koji je naložio preduzimanje daljih mjera i radnji, radi utvrđivanja svih okolnosti i činjenica ovoga događaja, nakon čega će se izjasniti o kvalifikaciji krivičnog djela

Policija preduzima radnje iz svoje nadležnosti o napadu na ekipu Hitne pomoći u Nikšiću, saopšteno je iz Uprave policije.

Sumnja se da su medicinske radnike fizički napali M.J. (47) i N.J. (23) sa kojima je u društvu bilo više osoba.

Policiju u Nikšiću su  sinoć u 01.10 časova iz Hitne pomoći obavijestili da je više osoba u ambulanti prilikom pružanja pomoći jednom maloljetniku, napalo medicinsko osoblje. M.J. i N.J. su članovi porodice maloljetnika kome je ukazivana pomoć.

“Na lice mjesta su izašli policijski službenici koji su spriječili dalji sukob, te preduzimajući radnje iz svoje nadležnosti, došli do sumnje da su medicinske radnike fizički napali M.J. i N.J.  sa kojima je u društvu bilo više osoba, te se utvrđuje da li je još neko od njih učestvovalo u ovom događaju u kojem su oštećeni zadobili lake tjelesne povrede”, kazali su iz UP,

Sa svim je upoznat tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću koji je naložio preduzimanje daljih mjera i radnji, radi utvrđivanja svih okolnosti i činjenica ovoga događaja, nakon čega će se izjasniti o kvalifikaciji krivičnog djela.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve