Subota, 21 Septembra, 2024
Rubrika:

Velšani isprašili Dečić već u prvom poluvremenu

TNS nije ni niži prosjek evropskog fudbala, ali je i takav tim dovoljno kvalitetan da se poigrava sa šampionom Crne Gore i sav posao završi već u prvom poluvremenu.

Fudbaleri velškog TNS već nakon 39 minuta igre vodili su 3:0 protiv crnogorskog šampiona Dečića, koji je teškim porazom u prvom meču prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona u Osvestriju samo potvrdio loše stanje našeg fudbala.

TNS nije ni niži prosjek evropskog fudbala, ali je i takav tim dovoljno kvalitetan da se poigrava sa šampionom Crne Gore i sav posao završi već u prvom poluvremenu.

Nakon svega četiri minuta bilo je jasno da će Dečić u Osvestriju proći kao bos po trnju, pošto je već u uvodnim minutima Bred Jang doveo domaći TNS u vođstvo.

Kada je u 28. minutu isti igrač poostigao i drugi gol pojavila se bojazan da bi Dečić mogao da doživi pravi rezultatski brodolom.

Treći gol TNS-a stavio je vjerovatno tačku na nade našeg šampiona da može u dvije utakmice biti bolji od velškog tima, a strijelac je u 39. minutu Danijel Dejvis.

Sva tri gola Dečić je dobio nakon centaršuteva, prva dva iz igre kada je Bred Jang oba puta glavom smjestio loptu u mrežu, a treći nakon kornera.

Umjesto da su radili na poboljšanju kvaliteta tima i podizanju forme pred evropska iskušenja uprava kluba se radije bavila promjenom boja dresova i izgleda grba.

Revanš utakmica se igra 16. jula u Podgorici, ali se čini da Dečić nema realne izglede da nadoknadi zaostatak od tri gola.

 

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve