Nedjelja, 6 Oktobra, 2024
Rubrika:

DPS: Vlast potrošila milione za nevidljivu rekonstrukciju puta, i novu rasvjetu koja ne radi

''Novi-stari put nema nikakvu prateću infrastrukturu, nema treću traku, nema obrise modernog puta''

Građani Nikšića ne znaju đe je 9.500.000 eura utrošenih za rasvjetu, jer rasvjeta ne radi, kao što ne znaju ni đe je 4 .500.000 eura utrošenih za rekonstrukciju dionice puta od Vidrovana do Jasenovog polja, jer put je u skoro identičnom stanju, kao prije rekonstrukcije, navode iz DPS-a Nikšić.

Podsjećaju da je urađeno je 5,5 km puta, što bi značilo da su građani kilometar puta platili 815.000 eura, a dobili su samo novi asfaltni zastor i ništa više.

“Da je popločan mermernim pločama, mnogo je! Takođe, interesantno je da ovaj novi-stari put nema nikakvu prateću infrastrukturu, nema treću traku, nema obrise modernog puta. Ali zato ima voljnih da presijecaju trake, koliko volite. Pa tako onaj kome je posao da obezbijedi funkcionisanje političkog sistema i pravosuđa, dok u državi ništa ne funkcioniše, drži makaze na Jasenovom polju, a traku mu pridržava onaj čija je po zakonu obaveza da predsjedava Skupštinom opštine i saziva sjednice. Ali važno je fotografisati se – ma koliko to groteskno izgledalo – držeći se grčevito za kraj vrpce, kao što se grčevito drže za fotelje, pa danas pričaju jednu priču, sjutra drugu, “sve po potrebi i kako se namjesti u taj čas. Glumci petparačkih priča, ubrzo će odgovarati i za 9.5 miliona eura i za 4.5 miliona eura i za još mnogo štošta. Sve što ide brzo dođe, a nekad i brže od toga! “, navode iz DPS-a.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Trubjela
08.07.2024-15:57 15:57

Koliko su dali popovima od te
sume litijaši – strva vi se ne znalo!