Četvrtak, 19 Septembra, 2024
Rubrika:

Sjutra veče finale ”FunFesta Cetinje” u znaku predstave ”Mislim da treba da razgovaramo”

U režiji Danila Marunovića

Završno veče programa „FunFest Cetinje“ biće obilježeno sjutra veče u 20.30 časova, na Ljetnjoj pozornici, i to predstavom „Mislim da treba da razgovaramo“ u režiji Danila Marunovića, a u produkciji Gradskog pozorišta Podgorica.

Ova predstava govori o ljudskosti, intimi i smislu života.

“Nijedan AI bot ne može da utvrdi tačan broj ljudi koji su pronašli smisao. Ova predstava pruža otpor otuđenju, odljuđenju i ide u susret potrebi da ispliva sa dna digitalnog bazena, đe je čovjek najmanja jedinica mjere. Pred vama su glumci, u totalnom umijeću svog zanata, kao dokaz da je smisao sam život, umjetnost, da su smisao đeca i ljubav. U ovoj predstavi nema ništa digitalno. Sve je pozorišno. Sve je istinito! I zato – ‘Mislim da treba da razgovaramo'”, piše u saopštenju Centra za kulturu Prijestonice.

U predstavi igraju: Milivoje Obradović, Vanja Jovićević, Miloš Pejović, Jelena Nenezić, Ivona Jaćimović Čović i Pavle Popović.

Cijena ulaznice je pet eura može se kupiti preko online platforme www.gigstix.me, Tobbaco S Press i u galeriji Centra za kulturu Prijestonice Cetinje.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve