Petak, 4 Oktobra, 2024
Rubrika:

Milatović: Zapošljavanje u javnom sektoru obiluje neprimjerenim uticajima

Milatović je istakao da je na donosiocima odluka dа osiguraju da državna preduzeća budu primjer odgovornosti, transparentnosti i etičnosti što, kako je naveo, u prethodnom periodu nije bio slučaj

Profesionalizacija upravljačke strukture i dobro korporativno upravljanje javnim preduzećima predstavlja osnov za stvaranje efikasnog i ekonomski prosperitetnog društva, poručio je predsjednik države Jakov Milatović na sastanku sa predstavnicima Instituta Alternativa.

On je istakao da je na donosiocima odluka dа osiguraju da državna preduzeća budu primjer odgovornosti, transparentnosti i etičnosti što, kako je naveo, u prethodnom periodu nije bio slučaj.

U saopštenju za medije navodi se da Milatović je ocijenio da zapošljavanje u javnom sektoru obiluje “neprimjerenim uticajima”, te da znanje, profesionalne reference i rezultati u radu moraju biti kriterijumi po kojima će najbolji preuzimati odgovornost i biti nosioci društvenog i ekonomskog napretka naše zemlje.

Navodi se da predstavnici Instituta Alternativa su izrazili zadovoljstvo susretom sa predsjednikom države i upoznali ga sa dosadašnjim aktivnostima, kao i sa izazovima sa kojima se susrijeću u svom radu.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Kotoranin
19.06.2024-14:08 14:08

Pošto i sam uočavaš sprdnju koja se
dešava sa prekomjernim zapošljavanjem
u javnom sektoru a tvoja se partija tkz.
PES javno protiv toga predizborno
borila, podnesi čovječe ostavku ako
imaš išta od obraza.
Za vas je izgleda DPS bio čudo
nevidjeno.

COG-CRNOGORSKA OSLOBODILAČKA GERILA
19.06.2024-20:11 20:11

Ne kaže se partijsko zapošavanje već ufoteljenje, neko sestru, neko kumu, a bogomi skoro svi suprugu i to na direktorsko mjesto…